Κατηγορίες
Football League

Football League – Εντυπωσιακά παιχνίδια σήμερα! Δείτε τις βαθμολογίες

81e62063c439e96adaaa9c4f297f94f6_LΟλυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα διατηρούν την πρωτοπορία σε Νότο και Βορρά αντίστοιχα, αφού πήραν νίκες… θρίλερ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League – Αυτή την ώρα Τύρναβος-Νίκη Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου… τα χρειάστηκε κόντρα στον ψυχωμένο Αστέρα Μαγούλας αλλά κατάφερε να νικήσει 3-2 και να παραμείνει πρωτοπόρος. Έτσι κι αλλιώς, την ίδια ώρα τα Χανιά ηττήθηκαν στην Άμφισσα (1-0) από τον Φωκικό, ενώ στην 3η θέση ανέβηκε ο Ηρακλής Ψαχνών με το 2-0 επί της Επισκοπής. Σημαντικό βαθμό κατάφερε να πάρει κι ο Παναιγιάλειος με το 1-1 στην έδρα του Βύζαντα Μεγάρων. Η αγωνιστική στον Νότο ολοκληρώνεται με τους αγώνες της Δευτέρας (13/01), με τη Γλυφάδα να υποδέχεται τον Πανηλειακό και την Παναχαϊκή να περιμένει την Καλλιθέα.

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στον Νότιο Όμιλο

Στον Βορρά είδε τον… χάρο με τα μάτια της η Κέρκυρα, αλλά κατάφερε να νικήσει 4-3 έναν απίστευτο Βατανιακό, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέσης της βαθμολογίας. Εντυπωσιακός ο Αιγινιακός στο ντέρμπι της Κατερίνης, νίκησε 5-1 τον γηπεδούχο Πιερικό κι ας έπαιζε με δέκα παίκτες, ενώ ο Απόλλων Καλαμαριάς πήρε εύκολη νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά με 4-1. Η Καβάλα «λύγισε» 1-0 τη Ζάκυνθο, ενώ Αναγέννηση Καρδίτσας και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Τύρναβου με τη Νίκη Βόλου, και με τον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και τον Ηρακλή.

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στον Βόρειο Όμιλο

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected