Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ματς παραμονής σήμερα

f94f3b219b702a6302d2a071c113e3bf_LΩς τελικός μοιάζει το παιχνίδι της ΑΕΛ Καλλονής με τον Άρη που ολοκληρώνει τη Δευτέρα (13/1) στις 19:30 (Onsports, Novasports 1) το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής.

Οι νησιώτες βρίσκονται στο… όριο της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού με 19 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από τους ουραγούς Θεσσαλονικείς και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και για τις δύο ομάδες.

Με Περόνε και Ζακουανί

Στην διάθεση του Γιάννη Μαντζουράκη βρίσκεται ο Εμανουέλ Περόνε, ενώ παράλληλα, στην αποστολή είναι και ο νεοαποκτηθείς Γκαμπριέλ Ζακουανί.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Χογκ, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Βαλιός, Γάλας, Φαρία, Κειτά, Κάλφας, Μαρσέλο, Φουρλάνος, Γιουκαρής, Ευαγγελιδάκης, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης, Νιαμπούγιου.

Καρέ «νέων» και ερωτηματικά

Στην αποστολή του Άρη για το ματς με την Καλλονή βρίσκονται οι Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης και Γουναρίδης, τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί ακόμα και άπαντες στους «κίτρινους» περιμένουν τη Δευτέρα (13/1) για να μάθουν αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η αποστολή του Άρη: Αγκάνθο, Πουλίδο, Μπουζάνης, Ρένια, Αγγελούδης, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τσουμάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected