Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Άτλας Ζερβοχωρίου – Ένας…μπόμπερ στα “κυανόλευκα”!

DSCN5661Δεύτερη μεταγραφή για τον Άτλα Ζερβοχωρίου, ο οποίος μετά την απόκτηση του Γιάννη Γαϊτανίδη για τα γκολπόστ, βάζει…μπουρλότο στα αντίπαλα δίχτυα με την προσθήκη του Κώστα Παπαδόπουλου από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα (έχει σημειώσει τα 6 από τα 14 γκολ) ανήκει από σήμερα και επίσημα στο έτερο νεοφώτιστο της Α1 και μαζί με τον Κώστα Ντέλλα, συνθέτουν ένα από τα ποιοτικότερα δίδυμα της κατηγορίας.

Ο 36χρονος (06/12/1977) επιθετικός έχει ύψος 1.80, βάρος 80 κιλά και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ατρόμητο Διαβατού, Μακροχώρι, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Νέους του Άρη. Το προηγούμενο διάστημα δέχτηκε  δύο ακόμη προτάσεις από ομάδες της Α1, προτίμησε όμως τους “κυανόλευκους και μετά από 2 χρόνια στη Νέα Γενεά αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη. Ο έμπειρος φορ δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής, καθώς εξέτισε τις 5 από τις 8 αγωνιστικές τιμωρίας του.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και αναφερόμενος στη νέα σελίδα της καριέρας του ήταν συγκεκριμένος : “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Άτλα… Στόχος μου η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον σύλλογο να γράψει ιστορία…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected