Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ηρακλής Ψαχνών – Παναθηναϊκός 0-1

43cad6efb510158ca6e91988ba1ce521_LΧωρίς να εντυπωσιάσει και παρουσιάζοντας μέτριο πρόσωπο, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας.

Κανένα ενδιαφέρον δεν υπήρχε στο παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον Παναθηναϊκό, αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η νίκη των «πρασίνων» με 3-0 στη Λεωφόρο στο πρώτο παιχνίδι δεν άφηνε περιθώρια ελπίδων στον Ηρακλή και έτσι ο επαναληπτικός στην Εύβοια ήταν τυπικής διαδικασίας.

Το ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι για τον Γιάννη Αναστασίου, ήταν να δει την ομάδα του σοβαρή χωρίς σημάδια χαλάρωσης λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα. Έτσι το «τριφύλλι» χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του, επικρατώντας 1-0.

Ο ρυθμός από το ξεκίνημα δεν ήταν καλός με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να συνηθίσουν τον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα λεπτά ο Ηρακλής μπήκε με ενθουσιασμό και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Μπουμάλ σκόραρε, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Κάπου εκεί, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να… ξύπνησε και έτσι ανέβασε ρυθμούς χάνοντας κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με κύριο εκφραστή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε ξανά με αποτέλεσμα να πάρει τον έλεγχο ο Παναθηναϊκός και να φτάσει και στο γκολ της νίκης με τον Ατζαγκούν στο 71’ για να «κλείσει» οριστικά η πρόκριση στην επόμενη φάση και να εξελιχθεί από εκεί και πέρα μία αναμέτρηση τυπικής διαδικασίας.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό εκτός της πρόκρισης, αφορά και το γεγονός της επιστροφής του Μπαϊράμι, που είναι φυσικό να μην ξεχωρίσει λόγω της μεγάλης αποχής του λόγω τραυματισμού. Σημαντικό κέρδος για τον Παναθηναϊκό επίσης, ήταν το γεγονός ότι μπόρεσε να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ενδεικτικό είναι πως τελείωσε το παιχνίδι με Ρισβάνη, Δώνη, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Αναστασόπουλο και Μουζακίτη, ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας.

Στην επόμενη φάση η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Μαγούλας με τους Βολιώτες να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Ηρακλής: Αθανασόπουλος, Καλαϊτζιδης, Τζανής, Νικολόπουλος, Παληγεώργος (56′ Γκεμίσης), Μπακομήτρος (46′ Τσιμότζι), Πατσατζόγλου, Κοιλιάρας, Μπουμάλ (46′ Ντελέκος), Τσούτσης, Ντάνιελ

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Δώνης, Ζέκα (74′ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (57′ Αμπέντ), Κλωναρίδης, Καρέλης (66′ Μουζακίτης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected