Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης VS ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ένα ματς…ορόσημο!

HPIM4479Πρωταθλητής από Γενάρη ή παράταση του θρίλερ; Αυτό είναι το ερώτημα που θα απαντηθεί λίγο μετά τις 16.45 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το μεγάλο ντέρμπι. Ο Φίλιππος, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, υποδέχεται στο γήπεδο της Μελίκης τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, σε ένα ματς που αποτελεί (βάση της βαθμολογίας) ορόσημο για τη συνέχεια.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον “δικέφαλο” της Αλεξάνδρειας και στοχεύουν μόνο στη νίκη, για να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Από την άλλη πλευρά, η ισοπαλία ή η νίκη δίνουν το προβάδισμα στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα, ενώ στην περίπτωση που αποδράσει από τη Μελίκη με το “διπλό”, η διαφορά εκτοξεύεται στους 7 βαθμούς  και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να χάσει τον τίτλο στις υπόλοιπες 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναμένεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από εντυπωσιακό σερί (ειδικά οι γηπεδούχοι μετρούν 10 συνεχόμενες νίκες!) ενώ φαντάζει ιδανική περίσταση για τον κόσμο, που καιρού επιτρέποντος αναμένεται να γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη το γήπεδο της Μελίκης.

Οι δύο προπονητές ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία των ομάδων τους ενόψει της αναμέτρησης, με το μοναδικό πρόβλημα να εντοπίζεται στο “στρατόπεδο” των γηπεδούχων, καθώς ο Κώστας Παυλόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αλέκου Χαραλαμπίδη, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Φίλιππο Μέσης. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” εμφανίζονται ενισχυμένοι με τις προσθήκες των Κυριάκου Βρεττού και Λάζαρου Μουρατίδη, ο οποίος μάλιστα θα αντιμετωπίσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον Φίλιππο, καθώς αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Μέσης με τους “ερυθρόλευκους”!

Σημαντική εξέλιξη για τον “δικέφαλο” και η επάνοδος του Λευτέρη Κίτσα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, “λύνοντας” ακόμη περισσότερο τα χέρια του Σάκη Παγγούρα ενόψει της συνέχειας.

Εμείς ευχόμαστε το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι μια γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ας κερδίσει ο καλύτερος. Το Imathia Sports News θα αφιερώσει τη μέρα αποκλειστικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και όλοι οι συνεργάτες μας θα βρίσκονται επί ποδός για το μεγάλο ντέρμπι.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected