Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – Με προβάδισμα η Καλλονή

01c3cc698094f1431cd0e0f3eb3f276f_LΜετά τη νίκη της με 1-0 στην Κρήτη, η Καλλονή καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά της στο ΟΑΚΑ όπου φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει η Καλλονή. Η ομάδα της Λέσβου έχει κάνει το πρώτο βήμα για αυτό, καθώς στον πρώτο αγώνα με τον ΟΦΗ επικράτησε 1-0 στην Κρήτη και πλέον της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία.

Στη διάθεση του Γιάννη Μαντζουράκη για τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Πολ Κεϊτά. Ο δυναμικός μέσος της Καλλονής, είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Άρη, τη Δευτέρα (13/1), ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και θα δώσει το «παρών» στο ματς με τους Κρητικούς.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Αιγαίου έχει πάρει στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, την οποία είχε ανακοινώσει πριν την αναμέτρηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Σιδεράκης, Χογκ, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Βαλιός, Γάλας, Φαρία, Κειτά, Κάλφας, Μαρσέλο, Φουρλάνος, Γιουκαρής, Ευαγγελιδάκης, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης, Νιαμπούγιου.

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ θέλει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και για να συμβεί αυτό θέλει σίγουρα να σκοράρει, κάτι που πολύ πιθανό είναι να τον οδηγήσει σε ένα επιθετικό σχήμα στο ΟΑΚΑ.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καλλονή βρίσκεται ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Ο Σέρβος μέσος ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός τους Αγριμάκη και Μακουκούλα, με τον τελευταίο να γυμνάζεται ατομικά μέχρι να απολογηθεί στη διοίκηση για την αργοπορημένη επιστροφή του, ενώ παράλληλα, απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μπούρμπος, Ζόρο και Κουτσιανικούλης, αλλά και οι τραυματίες Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Φερναντέζ, Γιαγκιόζης, Φαζός, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Περογαμβράκης, Όγιος, Κυζιρίδης και Μπανούσης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected