Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οδυσσέας Κορδελιού – Οριστικά ο Θεοδωρίδης!

theodoridis_0Οριστικοποιήθηκε την Τετάρτη η συμφωνία του Οδυσσέα με τον υψηλόσωμο 20χρονο επιθετικό, Σωτήρη Θεοδωρίδη, με θητεία σε Καβάλα και ΠΑΟΔ, ο οποίος ίσως κάνει ντεμπούτο με τον Πυρσό Γρεβενών.

Ο Σωτήρης Θεοδωρίδης συμφώνησε οριστικά την Τετάρτη να ντυθεί στα κυανόλευκα του Οδυσσέα Κορδελιού και να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Θωμά Βυρζαμάνη (τον ανέδειξε στον ΠΑΟΔ σε μικρή ηλικία). Ο 20χρονος στράικερ την τελευταία τετραετία έπαιζε στην Καβάλα (Football League και Δ΄ Εθνική) και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, πλάι στον Καραχαλίδη.

Ο Θεοδωρίδης (πέμπτο απόκτημα μετά τους Μανώλη, Σταφυλίδη, Τσουτσούδη και Τσολακίδη, ενώ ίσως υπάρξει συνέχεια) έκανε την Τετάρτη την πρώτη προπόνηση στο Κορδελιό (την Πέμπτη υπογράφει τυπικά) και την Κυριακή ίσως κάνει πρεμιέρα σε αποστολή, με τον Πυρσό Γρεβενών εντός έδρας, όπως και ο πορτιέρο Κώστας Τσολακίδης (πολύ δύσκολα πάντως θα εκτοπιστεί από τα δοκάρια ο φορμαρισμένος Κώστας Παπαϊωάννου).

«Στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο η παρουσία του κ. Βυρζαμάνη. Στόχος μου είναι να βοηθήσω το Κορδελιό να έχει αξιοπρόσεκτη πορεία φέτος, να κάνω καλό εξάμηνο και να ανέβω ξανά σε υψηλότερο επίπεδο. Χαίρομαι που ήρθα στον Οδυσσέα» ανέφερε ο νεαρός κυνηγός. Στο κυριακάτικο ματς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Κωτσαρής και οι ανέτοιμοι Βασιλείου και Κουτσίδης, ενώ γυρνούν από τιμωρία οι Κομνηνάκης, Ευθυμιάδης και Παπαδόπουλος, με τους κυανόλευκους να θέλουν θετική αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Πενταλόφου.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected