Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λαμία – Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά!

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Πανουργιά Παπαϊωάννου, για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, στην απογευματινή προπόνηση αναμένονται τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές κι ένας διεθνής Καμερουνέζος.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με θητεία σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, οι οποίοι φέτος αγωνίζονταν σε ΠΑΕ του νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον 28χρονο (10/9/1986) τερματοφύλακα Χρήστο Πουρή από τον Ηρακλή Ψαχνών που έχει καθίσει στο παρελθόν κάτω από τα δοκάρια της Θήβας, του Κορωπίου, του Ιωνικού, των Τρικάλων, της Καλλονής, της Παναχαϊκής και του Βύζαντα, τον 26χρονο (17/4/1988) δεξιοπόδαρο αμυντικό του Πανηλειακού Νίκο Θωμόπουλο (αγωνίστηκε επίσης σε Ναύπακτο, ΑΕ Γιάννενα, Νίκη Πολυγύρου, Φωκικό, Καλλιθέα) και τον 24χρονο (24/6/1990) αριστεροπόδαρο αμυντικό Σπύρο Λάμπρου από τον Ηρακλή Ψαχνών (έπαιξε επίσης σε Αστέρα Μαγούλας, Ασπρόπυργο, Κέρκυρα).

Όσον αφορά για τον έγχρωμο διεθνή παίκτη που θα έρθει σήμερα στη Λαμία αυτός τελικά δεν θα είναι ο Νοτιοαφρικανός Κάντι, αλλά ο 32χρονος (γεννήθηκε 30/11/1981 στην πόλη Limbe) μεσοεπιθετικός Μάρκους Μοκάκε, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε κατά σειρά σε Πιερικό, Καβάλα, Βέροια, όπου είχε 36 συμμετοχές και 6 γκολ.

Να σημειώσουμε ότι ο Μοκάκε από το 2003 μέχρι το 2011 αγωνίστηκε στην Γαλλική Sedan Ardennes όπου είχε 219 συμμετοχές και 40 γκολ. Γρήγορος ποδοσφαιριστής, δυνατός, βραχύσωμος (έχει ύψος 1.68), με άνεση και στο σκοράρισμα, σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο για τη Λαμία ώστε να ενταχθεί στην ομάδα.

Με τις παραπάνω περιπτώσεις ο κύκλος των μεταγραφών για τη Λαμιώτικη ομάδα κλείνει και πλέον η μόνη εκκρεμότητα που μένει είναι αν θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις παικτών από το ήδη ρόστερ.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected