Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 14ης αγωνιστικής

show_pregame1

Την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής 19/1. Ο 3ος όμιλος, που κατά γενική ομολογία αποτελεί τον πλέον αμφίρροπο της Γ Εθνικής, συνεχίζεται αύριο με τη διεξαγωγή των 7 αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής. Για ακόμη ένα μεσημέρι Κυριακής, το Imathia Sports News θα σας προσφέρει σε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση την εξέλιξη των αναμετρήσεων, μίας διαδικασίας που έχει τύχει εντυπωσιακής ανταπόκρισης, ειδικά από τους ομογενείς μας που ζουν σε όλα τα άκρη της υφηλίου.

Ας δούμε τι αναφέρει το ρεπορτάζ των αυριανών αναμετρήσεων και ποιες είναι μέχρι στιγμής οι κινήσεις των ομάδων στο μεταγραφικό “παζάρι” :

Λαμία – ΦΑΣ Νάουσα : Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου ο ιδιαίτερα ενισχυμένος στις μεταγραφές ΠΑΣ, υποδέχεται τους “κυανόλευκους” του Βασίλη Αργυρίου, στο δεύτερο ταξίδι στην Κεντρική Ελλάδα μετά την αναμέτρηση στην Κύμη πριν δύο Κυριακές. Η ομάδα της Φθιώτιδας, που επέστρεψε στην πρώτη θέση την προηγούμενη αγωνιστική, ενισχύθηκε σημαντικά με τις προσθήκες παικτών από επαγγελματικές κατηγορίες (Χρήστος Πουρής, Νίκος Θωμόπουλος, Σπύρος Λάμπρου), ενώ αίσθηση έκανε η προσέγγιση στον Μάρκους Μοκακέ (αγωνίστηκε σε Καβάλα, Παναχαϊκή και Βέροια). Ωστόσο μέχρι στιγμής, μόνο ο Χρήστος Ευσταθίου έχει δικαίωμα συμμετοχής, με τους ιθύνοντες της ομάδας να κάνουν αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσουν τα δελτία τους.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας ταξιδεύουν στη Φθιώτιδα χωρίς τους Γιώργο Γασπαράτο (τιμωρημένος) και Στέλιο Ρέτζια (γραφειοκρατικοί λόγοι), ενώ παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Βασίλης Πούπης, που αποδεσμεύτηκε. Ο Βασίλης Αργυρίου ζήτησε από τους παίκτες του να επαναλάβουν την απόδοση του αγώνα της Κύμης, ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανύψωση του ηθικού, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (και τον τρόπο που ήρθε στο τελευταίο λεπτό) με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίτσας.

ΑΟ Κύμης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Ανατολική Εύβοια, όπου ο ΑΟΚ υποδέχεται τους ανεβασμένους Πιερείς. Οι “ερυθρόλευκοι” του Βαγγέλη Ντόβολη προέρχονται από το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τερψιθέα, που τους έφερε και πάλι στη δεύτερη θέση πίσω από τη Λαμία και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξουν τη νίκη αλλά και τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ενώ μπορεί πλέον να υπολογίζει και τον Δημήτρη Δρόσο, που αποκτήθηκε από τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πιερείς ταξίδεψαν στην Εύβοια χωρίς τους Καπασακαλίδη και Τσιαμπέρα που είναι τραυματίες, ωστόσο ο Απόστολος Στύλος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Τασίδη, Μπαγγέα και Μακράκη που επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους. Στην αποστολή θα είναι και ο Γιώργος Οικονόμου, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από τον Απόλλων Λιτοχώρου, με τον νεαρό τεχνικό να περιμένει τα καλά…νέα από τη διοίκηση σχετικά με το δελτίο του.

ΑΟ Χαλκίς – Τρίκαλα : Εξαιρετικής σημασίας και για τους δύο αντιπάλους ηαναμέτρηση στη Χαλκίδα, όπου ο τοπικός ΑΟΧ υποδέχεται την πολύ φορμαρισμένη ομάδα της Θεσσαλίας. Για τον Παναγιώτη Τοκπασίδη και τους παίκτες του, το αυριανό παιχνίδι αποτελεί κριτήριο για την περαιτέρω πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς η πενιχρή συγκομιδή των 9 βαθμών μέχρι στιγμής, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ενόψει της συνέχειας. Για τους “μπλε” επιστρέφει ο Γιώργος Κωνσταντάγκας, που εξέτισε την ποινή του. Ο Τίμος Καβακάς στην αντίπερα όχθη, “τρίβει” τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν αποδειχθεί…λίρα εκατό, ενώ ήδη ο Χρήστος Πέντσας ξεκίνησε την…απόσβεση, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Στην αυριανή αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα (14.00), ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Αποστόλη Ηλία που εξέτισε την ποινή του.

Λευκάδια – Αχιλλέας Δομοκού : Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2014, ο ΠΑΣ υποδέχεται την ομάδα της Φθιώτιδας, για τους οποίου η ήττα από τον Ρήγα Φεραίο, τους έφερε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι “κυανόλευκοι”, που προέρχονται από την ισοπαλία στον Αμπελώνα (παρά το γεγονός πως δημιούργησαν πολλές τελικές προσπάθειες), θα επιδιώξουν την 6η νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τους επιτρέψει να μείνουν στο γκρουπ των πρωτοπόρων ομάδων. Ο κ. Παπανώτας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Παναγιώτη Μισαηλίδη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Χρήστος Ζαρογιάννης και Γιώργος Μπρέγκου.Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Κολομητρούσης θα περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Κατσαδούρο, που αποκτήθηκε από τη Λαμία, ενώ την ίδια ώρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το ταξίδι στην Ημαθία.

Μακροχώρι – Αμπελωνιακός : Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας για την ομάδα της Ημαθίας, η οποία προέρχεται από το ρεπό της 13ης αγωνιστικής και την ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς, που της στέρησε την ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Λεωνίδας Μπίλης προετοίμασε την ομάδα του για τον αυριανό αγώνα, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει τους Νίκο Σαρηγιαννίδη και Μωυσή Τριανταφυλλίδη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιάννης Πιέτρα. Αντίθετα, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Μάκης Σπανός, που αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Διαβατού, ποντάροντας στην εξαιρετική ικανότητα του ποδοσφαιριστή και στη μεγάλη του εμπειρία από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Θωμά Παπανδρέου που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρόκα, Κούρο και Μεζίνι. Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ ο τελευταίος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης. Οι “πράσινοι” ταξιδεύουν στην Ημαθία με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν για τη συνέχεια, καθώς η συγκομιδή των 9 βαθμών μέχρι στιγμής, δυσκολεύει αρκετά την υπόθεση παραμονή.

ΑΟ Καρδίτσας – Μαχητής Τερψιθέας : Ντέρμπι παραμονής στη Θεσσαλία. Ο ΑΟΚ, που προέρχεται από την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό στη Νάουσα, υποδέχεται τους “κυανόλευκους”, που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση με αντίπαλο τον ΑΟ Κύμης την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Απόστολος Κεφαλάς, ο οποίος θα καθίσει για ακόμη ένα παιχνίδι στον πάγκο των “κυανολεύκων”, δεν μπορεί να υπολογίζει τον Δήμο Κωνσταντινίδη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και ζήτησε από τους παίκτες του να επαναλάβουν την απόδοση του αγώνα της Κυριακής, για να “αποδράσουν” με τη “ροζ φύλλο” αγώνα από τη νότια Θεσσαλία.

Ρήγας Φεραίος – Πυργετός : Την ευκαιρία να πάρει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς έχει η ομάδα του Βελεστίνου, που υποδέχεται τον ουραγό Πυργετό. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προέρχεται από το μεγάλο “διπλό” στην έδρα του Δομοκού και με την ψυχολογία στα ύψη, θα προσπαθήσει να συνδυάσει τη νίκη με καλό θέαμα. Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Αλεξίου και Παναγιώτη Γούτσιο που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ και ο ομόλογος του Νίκος Αργυρούλης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χρήστο Πότση για τον ίδιο λόγο. Άγνωστο παραμένει με πόσους παίκτες θα ταξιδέψουν στη Μαγνησία οι “βυσσινί”, καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια, ο έμπειρος προπονητής είχε μόλις 12 παίκτες στη διάθεση του.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, με ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (εκτός του ματς της Χαλκίδας, που ξεκινά μία ώρα νωρίτερα) :

ΑΟ Χαλκίς – Τρίκαλα

Λαμία – ΦΑΣ Νάουσα

Μακροχώρι – Αμπελωνιακός

ΑΟ Καρδίτσας – Μαχητής Τερψιθέας

Λευκάδια – Αχιλλέας Δομοκού

ΑΟ Κύμης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Ρήγας Φεραίος – Πυργετός

Ρεπό : Δωτιέας Αγιάς

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected