Διάφορα

Μεγάλη…ήττα για το “αποκλειστικό”!

9259d8095743654403a1ba5c86df1ba4_LΗ παραπληροφόρηση πολλές φορές μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα και αυτό αποδείχθηκε στην περίπτωση του μικρού Σαουδάραβα.

Πριν από λίγες ημέρες, η βασική φωτογραφία του κειμένου είχε παρουσιαστεί από τα ξένα media ως ένας μικρός Σύριος που κοιμάται δίπλα στους τάφους των γονιών του με τη φωτογραφία να έχει τραβηχτεί υποτίθεται από στρατιώτη που βρίσκεται στη Συρία.

Παρόλα αυτά, στο συγκεκριμένο σενάριο δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας. Αυτό γιατί ο Σαουδάραβας φωτογράφος, Αμπντέλ Αζίζ Αλ – Ατίμπι σοκαρισμένος αποκάλυψε πως η φωτογραφία αυτή, έχει τραβηχτεί από τον ίδιο και είναι καθαρά καλλιτεχνική με τον μικρό να είναι ο ανιψιός του, Ιμπραΐμ.

«Είμαι φωτογράφος και μέσω αυτού, προσπαθώ να δείξω στον κόσμο πόσο μπορεί να υποφέρει κάποιος στην κοινωνία. Είναι το χόμπι μου και μου αρέσει να μεταφέρω κάπως έτσι τις ιδέες μου», είπε ο ίδιος ο οποίος όταν ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε ως λεζάντα: «Μερικά παιδιά ίσως θεωρούν τους γονείς τους νεκρούς, παρόλο που είναι στη ζωή».

Για να αποδείξει του λόγου το αληθές, ο ίδιος έβγαλε λίγο αργότερα τον ανιψιό του να χαμογελάει στην κάμερα και να χαιρετάει χαρούμενος, δείχνοντας πως όντως η φωτογραφία αυτή δεν τραβήχτηκε στη Συρία.

600x600

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected