Super League 1

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 2-0

2a6515c81b6c27a83393584d68c62829_LΣπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 πανηγύρισε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη χάρη σε τέρματα των Αραβίδη στο 6’ και Λάσνικ στο 60’. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον δικέφαλο του Βορρά από τον περασμένο Νοέμβρη.

Οι «κυανέρυθροι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 24 βαθμούς και ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ανέβηκαν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, καθώς δεν κατόρθωσαν να φτάσουν σε μία ακόμα ανατροπή κι έμειναν έντεκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα χάρη σε προβολή του Αραβίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάσνικ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και την «άγγιξαν» στο 13’, αλλά το γυριστό του Αθανασιάδη απέκρουσε αρχικά ο Ανέστης και στη συνέχεια η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34’ ο Κατσουράνης δεν μπόρεσε μέσα από τη μικρή περιοχή να φέρει το ματς στα ίσα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 58’ όταν μετά από γύρισμα του Κίτσιου ο Σπυρόπουλος από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα πάνω στον Ανέστη.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση με τον Λάσνικ να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γλύκου ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκρούσει μπήκε μαζί κι αυτός μέσα στο τέρμα του.

Όλα πλέον είχαν κριθεί με τον δικέφαλο του Βορρά να ψάχνει στο τελευταίο ημίωρο κάποιο γκολ για να μπει ξανά στο ματς αλλά να μην τα καταφέρνει.

Ντεμπούτο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Μάαρτεν Μάρτενς χωρίς πάντως να κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ιστορικού επί του ΠΑΟΚ μετά τον Φεβρουάριο του 2011, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ κακή απόδοση…

Πανιώνιος : Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Παντίδος, Λάσνικ (81′ Μπούζας), Κολοβός (70′ Ντούνης), Αραβίδης, Γιάννου (62′ Μητρόπουλος).

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος (59′ Λίνο), Τζιόλης, Λάζαρ (59′ Μάρτενς), Κατσουράνης, Στοχ (71′ Σαλπιγγίδης), Λούκας, Αθανασιάδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected