Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Πυργετός 2-1 (vid)

059-533x400Σημαντική νίκη στην προσπάθειά του να παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία πέτυχε σήμερα στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος απέναντι στον Πυργετό με σκορ 2-1.

Όλοι στην ομάδα έλεγαν ότι για να έχει αξία η νίκη της περασμένης Κυριακή στο Δομοκό, θα έπρεπε να συνδυαστεί με νίκη και επί του Πυργετού σήμερα. Οπερ και εγένετο!! Με σκόρερ τους Ζατσάι (19′) και Μπίκα (30′) κατάφερε να πάρει μια “επαγγελματική” νίκη, παρά την μείωση του σκορ από πλευράς Πυργετού με τον Βελετάνη στο 89′.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν αισθητή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό, ο Ρήγας είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό του και μετά από ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Μπίκα (15′) κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς με κεφαλιά του Ζατσάι, ύστερα από ωραία σέντρα από δεξιά του Μπίκα και ασθενή απόκρουση του Αγριοδήμου. Η πίεση συνεχίστηκε για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη και καρποφόρησε εκ νέου στο 30′ με κοντινή προβολή του Μπίκα, μετά από ωραία προσπάθεια και συρτή παράλληλη σέντρα από αριστερά του Μιχολίτση.  Ο ρυθμός έπεσε και το ημίχρονο έκλεισε με ένα μακρινό σουτ του Καούνα στο 43′, το οποίο εξουδετέρωσε ο Τσουμπέκος.

Το δεύτερο ημίχρονο…θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες, αν και ο Πυργετός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 μετά από ωραίο πλασέ με το εξωτερικό πάνω στη κίνηση με τον Βελετάνη στο 89′. Το υπόλοιπο διάστημα δεν επιφύλασσε εκπλήξεις και έτσι ο Ρήγας Φεραίος πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος δυο συνεχόμενες νίκες.

Με την νίκη του αυτή ο Ρήγας Φεραίος (15β.) πλησίασε την 8η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην σωτηρία, η οποία καταλαμβάνεται πλέον από τον Μαχητή Τερψιθέας (18β.)

Αξιοσημείωτο του αγώνα η πρώτη εμφάνιση ως βασικού του 17χρονου Ρέβη από το Βελεστίνο, ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος στην θέση του ως αμυντικού χαφ και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος : Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκκας, Ρέβης (66′ Μπακάλης), Χατζής (62′ Μπλέτσας), Ζατσάι, Κουβελάς (60′ Γκίκα), Μπίκας, Μιχολίτσης.

Πυργετός : Αγριοδήμος, Λιάκος, Πιρέ, Ψωμόλιας, Μαντζαφούλης, Καψιώχας, Καραβασίλης (72′ Βάρσος), Καούνας, Ζιώγας (66′ Περήφανος), Βελετάνης, Αργύρης.

http://youtu.be/eciByHh95r8

*athlitikovagoni.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected