Super League 1

Πλατανιάς – ΟΦΗ 0-2

3d8af60173de3c2850f12d2d3e82bc7d_L

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής της δεύτερης κρητικής… βεντέτας του φετινού Πρωταθλήματος, καθώς παρουσιάστηκε σοβαρός και πήρε μια σημαντική νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά στα Χανιά!

Η ομάδα του Σα Πίντο δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τους Χανιώτες και «χτύπησε» στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγυρίζοντας μόλις τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της για φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έπαιξαν… κρυφό, με τον Πλατανιά να ξεκινάει δυνατά, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό αφού ήταν τραγικός στην τελική προσπάθεια.

Η μοναδική ευκαιρία του ΟΦΗ στα πρώτα 45 λεπτά ήταν και η μεγαλύτερη του αγώνα ως τότε, αφού στο 38’ ο Μακρής βρέθηκε ένα μέτρο από την εστία, πλάσαρε αλλά με κάποιο περίεργο τρόπο κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω (!) από την εστία του Γιωργαλίδη.

Δώρο στον εαυτό του!

Ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΟΦΗ ήταν αυτός που έχει την… τιμητική του αυτές τις μέρες. Ο Αλέξης Περογαμβράκης γιόρτασε το Σάββατο τα 26α γενέθλιά του, ανανεώνοντας μάλιστα το συμβόλαιό του με τους Ηρακλειώτες για τρία χρόνια. Μια ημέρα αργότερα, γιόρτασε και τις δυο περιστάσεις με γκολ αφού με δικό του τέρμα στο 47ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στο σκορ και έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβασε την απόδοσή του με την είσοδο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι… είχαν την ουσία στο παιχνίδι τους. Στο 75’ ο Λαμπρόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζε Εντουάρντο πήδηξε ψηλότερα από όλους, νικώντας με κεφαλιά τον Γιωργαλίδη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Πλατανιάς : Γιωργαλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (80’ Καζναφέρης), Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Κάταϊ (59’ Βλαχοδήμος), Μπέλιτς, Τόρες

ΟΦΗ : Φερνάντες, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (86’ Όγιος), Περογαμβράκης (75’ Στάθης), Παπάζογλου (89’ Ροβίθης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected