Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η αυλαία πέφτει με Κρητικές…μπαλωθιές!

7069ef558bb63f63827212ad7d0df281_LΜε το κρητικό ντέρμπι του Πλατανιά με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της Super League, το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) στις 19:30 (Onsports, Novasports1).

Οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων υποδέχονται τους «ασπρόμαυρους» του Ηρακλείου σε μία κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, όπου στόχος είναι το «τρίποντο» για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με Καζναφέρη

Στην αποστολή του Πλατανιά βρίσκεται ο Κώστας Καζναφέρης που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενώ αμφίβολος είναι ο Τόρες.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ινκούμ, Καζναφέρης, Κατάι, Μενδρινός, Μπέλιτς, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Σίσιτς… παρόντος

Μεταξύ των «εκλεκτών» του Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκεται ο Μίρνες Σίσιτς, που ανακοινώθηκε προ ημερών από τους «ασπρόμαυρους», ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης, οι τραυματίες Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης, όπως και οι Μακουκούλα, Φαζός, Κυζιρίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ζε, Περογαμβράκης, Όγιος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Μπανούσης και Σίσιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected