Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνα – Ακαδημία Μακροχωρίου 5-1

βεργιναΕξαιρετικός ο ΜΑΣ Βεργίνα, επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Ακαδημίας Μακροχωρίου, που πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά κράτος, όντας πολύ αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Γιώργου Απόσογλου.

Το σκορ άνοιξε για τον ΜΑΣ ο Γκόγκος με ωραία κεφαλιά μόλις στο 2ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Μάκης Αμπρικίδης έκανε το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.  Στο 15΄ η Ακαδημία μείωσε το σκορ με τον Κουλουριώτη με ωραίο πλασέ από κοντά, αλλά στο 28΄, μετά από συνδυασμό Αμπρικίδη-Χατζάρα, ο τελευταίος έστρωσε στον Σωτήρη Μελιόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (ίσως το καλύτερο γκολ που έχει σημειωθεί ως τώρα στην κατηγορία). Μάλιστα, στο 38΄ ο Αμπρικίδης, εκμεταλλευόμενος την ωραία μπαλιά του Λιλιόπουλου πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-1 για την Βεργίνα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας, λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο  στο 56΄ ο Συμεωνίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και έκανε το τελικό 5-1 για την Βεργίνα.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Ντόβας, Λαζόπουλος (70΄ Μητρόπουλος), Λιλιόπουλος, Μελιόπουλος Π., Μελιόπουλος Σ., Λαζαριώτης, Μιχαλόπουλος, Γκόγκος (64΄ Ταχτατζής), Χατζάρας, Αμπρικίδης (46΄ Συμεωνίδης).

Ακαδημία Μακροχωρίου : Σιδηρόπουλος, Συμεωνίδης, Σιδηρόπουλος Α., Ασλανίδης, Κουλουριώτης (66΄ Γιαννόπουλος), Κολεσίδης, Φωτόπουλος, Αγιαννίτης (46΄ Παπακωσταντίνου), Παπαδόπουλος (46΄ Τσακαλίδης), Απόσογλου, Ταγκαλίδης.

*Με στοιχεία από το www.verginafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected