Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Στο μεταίχμιο μετά τις τελευταίες εξελίξεις

84e33def710c8a8d38d9ba88dbd86fb2_XLΟριακά φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα στον ΑΟΤ 1963, με το Χρήστο Ζαχόπουλο να καλείται άμεσα να πάρει το παιχνίδι επάνω του, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα

Η ήττα στη Χαλκίδα έφερε κλυδωνισμούς στην ομάδα, που πλέον έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ απο΄το στόχο της ανόδου και πολύ δύσκολα θα μπορέσει στο δεύτερο γύρο να μπει και πάλι στο παιχνίδι δεδομένης της βαθμολογίας.

Ωστόσο, η ήττα αυτή φαίνεται πως άνοιξε γενικότερα τους ασκούς του αιόλου, καθώς σήμερα, υπήρξε ένα τεράστιο πλήγμα για τον ΑΟΤ 1963, η αποχώρηση του αρχηγού Χρήστου Στάμου, ενός ποδοσφαιριστή που πέρα από την ποιότητά του ως παίκτης, παράλληλα μπορούσε σε ένα βαθμό να κρατήσει και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Πέρα όμως από το Στάμο, φαίνεται πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες προβληματισμένοι για το μέλλον τους στην ομάδα, ενώ άγνωστο είναι το πως θα αντιδράσει ο Τίμος Καβακάς στην κατάσταση αυτή.

Ο τεχνικός του ΑΟΤ 1963, είχε τονίσει ότι επιθυμει ενίσχυση, η οποία ήρθε, αλλά  πλέον βλέπει ότι το ρόστερ αρχίζει ξανά να αποδυναμώνεται.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή, ο Χρήστος Ζαχόπουλος πρέπει να πάρει το παιχνίδι επάνω του, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε αρχικά να παραμείνει το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και εν συνεχεία να υπάρξει επαναπροσδιορισμός των στόχων για τη συνέχεια της σεζόν.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected