Κατηγορίες
Basket

Κώστας Τσαρτσαρής : “Απόψε ο Μήτσος θα παίξει για…”

1a802f3af3c1e4b345181e3b8adbb90f_LΙδιαίτερο είναι το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ομάδα του Ομπράντοβιτς, ωστόσο ο Κώστας Τσαρτσαρής επισήμανε πως όλοι είναι επαγγελματίες κα θα κοιτάξουν το συμφέρον του συλλόγου τους.

Ο πρώην άσος των «πρασίνων» μίλησε στον Sentra 103,3 για την πρώτη συνάντηση Παναθηναϊκού – Ζοτς ως αντίπαλοι, αλλά και την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του Πεδουλάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσαρτσαρή:

Για το πώς θα ένιωθε αν έπαιζε απόψε: «Σίγουρα δεν θα ένιωθα το άγχος που θα νιώθει ο Ομπράντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι και από την άλλη η πίεση του 0-3 φέρνει την Φενέρ με την πλάτη στον τοίχο. Επιβάλλεται να κερδίσει, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τη φόρα από το Κύπελλο και μετά, με καλές εμφανίσεις, καλή ψυχολογία και με ένα 4-0 αφήνει αρκετά πίσω τον Ομπράντοβιτς».

Για το τι θα σκέφτονται οι «πράσινοι»: «Ζήσαμε πολλές χαρές και λύπες με τον Ομπράνοβιτς. Ήταν αμέτρητες οι ώρες που είχαμε μαζί. Αλλά όλοι είναι επαγγελματίες και θα κοιτάξουν το συμφέρον των ομάδων τους. Όλα θα έχουν ξεχαστεί όταν ξεκινήσει το παιχνίδι. Φυσικά δεν μπορεί να σβηστεί τίποτα και ποτέ. Αλλά στο δίωρο του αγώνα ο ένας θα θέλει να κερδίσει τον άλλον».

Για όσα τους πρόσφερε ο Ζοτς: «Το σημαντικότερο που μας έχει μεταδώσει δεν είναι το πνεύμα του νικητή, αλλά το να μην επαναπαυόμαστε πάνω σε έναν τίτλο. Έχει πάρει αμέτρητους τίτλους, αλλά σε κάθε προπόνηση σε κάθε αγώνα θέλει να κερδίζει. Έχει στόχο τον τίτλο και κάνει τα πάντα για να τον πετύχει. Παρότι κερδίσαμε πολλούς τίτλους μαζί του, ακόμα και ο τελευταίος είχε την ίδια γεύση».

Για τη σχέση Ζοτς-Διαμαντίδη: «Και ο ένας και ο άλλος κέρδισε πολλά. Ήταν αμφίδρομη η σχέση τους. Ο Μήτσος απόψε θα ξεχάσει πως απέναντί του είναι ο Ομπράντοβιτς και θα παίξει για τον Πεδουλάκη».

Για τα κοινά Πεδουλάκη-Ομπράντοβιτς: «Σαν προπονητές μοιάζουν. Είναι τρελαμένοι με την τελειότητα. Μην κάθεσαι στα πέντε εκατοστά, αλλά στα έξι… Αμέτρητες ώρες προσωπικής δουλειάς. Βίντεο, ατομικά με τον κάθε παίκτη, πολλή προπόνηση…».

Για την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού: «Κομβικό σημείο το ματς του Κυπέλλου. Λέγαμε πως αν κερδίσει θα πάρει ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, ενώ αν έχανε θα χειροτέρευαν τα πράγματα. Από εκείνο το σημείο γύρισαν οι διακόπτες και ως δια μαγείας η ομάδα παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Έχει την εύνοια της τύχης, οι παίκτες ανέβηκαν, ο κόουτς ηρέμησε και όλα πηγαίνουν όπως πρέπει να είναι».

*onsports.gr

Για την Φενέρ του Ομπράντοβιτς: «Παίζει πιο ελεύθερα από ό,τι περίμενα. Γιατί ο Ομπράντοβιτς έχει καλούπια. Αλλά έχει ταλέντο αυτή η ομάδα να παίζει ελεύθερα με μια εξάδα-επτάδα παικτών. Παιχνίδι με παιχνίδι σίγουρα θα τους δώσει αυτά που θέλει ο ίδιος. Και να περιμένουμε την αντίδραση της Φενέρ, αλλά εύχομαι από την άλλη εβδομάδα…».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected