Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ρήγας Φεραίος – Το μεταγραφικό παρασκήνιο

019-533x4002Χάλασε η μεταγραφή του Γκάγκα στο Ρήγα και έτσι πάει για φτηνές λύσεις, όπως είχε γράψει σχετικά το Αθλητικό Βαγόνι. Στο τέλος του μήνα αναμενόταν ένας έμπειρος αμυντικός από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για τον Ρήγα, ωστόσο χθες η συμφωνία μεταξύ του Ρήγα, του Λεωνίδα και του Πυράσου χάλασε! Έτσι δοκιμάζονται δυο Αλβανοί μεσοεπιθετικοί.

Χωρίς προσθήκη αμυντικού στο ρόστερ ίσως μείνουν οι κυανόλευκοι, αφού ο Λεωνίδας Γκάγκας θα παραμείνει στον Πύρασο και μετά τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣΘ,για τον οποίο καθυστερούσε η άφιξή του. Τελικά οι δυο πλευρές δεν βρήκανε κοινή λύση κι έτσι η μόνη περίπτωση στόπερ που απομένει για τον Ρήγα, είναι ο νεαρός Μπόρας από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το πάνω ράφι δεν έκατσε στις μεταγραφές για τον Ρήγα. Ο Χλωρός θέλησε να παραμείνει στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως και ο Τσέκος στον Φωκικό.

Για τους δύο επιθετικούς είχε γίνει κρούση με πιο θερμό… φλερτ να είναι αυτό με τον Τσέκο. Με τις δυσκολίες που βρίσκει στο δρόμο της η διοίκηση του Ρήγα και ο Λάκης Μπακάλης, ίσως καταλήξουν στους δυο Αλβανούς που δοκιμάζονται και έχουν θητεία σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Πρόκειται για ένα αμυντικό χαφ και ένα επιθετικό χαφ. Τέλος του μήνα η μεταγραφική περίοδος λήγει, η παραμονή είναι εφικτός στόχος μετά τις δύο σερί νίκες, αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να ενισχυθεί.

*athlitikovagoni.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected