Διάφορα

ΚΕΔ / ΕΠΟ – Επίθεση αγνώστου στον Τσαχειλίδη!

tsahilidis-01Επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Γιάννη Τσαχειλίδη, έγινε το πρωί της Παρασκευής (24/01) από άγνωστο. Συγκεκριμένα, ενώ ο Τσαχειλίδης βρισκόταν κοντά στο σπίτι του και οδηγούσε το αυτοκίνητό του, σταμάτησε σε φανάρι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Ο δράστης κατέβηκε από τη μηχανή, στην οποία ήταν συνεπιβάτης, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και του έριξε σπρέι.

Ο Τσαχειλίδης αντέδρασε άμεσα και απέδρασε από την πόρτα του συνοδηγού και ενώ ο δράστης προσπάθησε να τον κρατήσει εντός του αυτοκινήτου. Όταν ο δράστης επιχείρησε να τον κυνηγήσει, άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια. Με αποτέλεσμα ο δράστης -συνεπιβάτης της μηχανής- να τραπεί σε φυγή.

Ο Τσαχειλίδης έκανε μήνυση κατά άγνωστων στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου και με την υπόθεση θα ασχοληθεί το τμήμα αθλητικής βίας της ΓΑΔΑ.

Ο Τσαχειλίδης ορίζει τους διαιτητές στον νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής και στους νότιους Ομίλους της Γ’ Εθνικής. Ο ίδιος σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση, μια σκέψη που είπε και στην ΕΠΟ, στην οποία γνωστοποίησε το περιστατικό.

Η απάντηση που πήρε ήταν: “Δεν γίνεται με το πρώτο που συμβαίνει να φεύγει ο καθένας”. Από το περιβάλλον του Τσαχειλίδη εκτιμάται ότι, επειδή η υπόθεση έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του, ο ίδιος τελούσε υπό παρακολούθηση.

Πριν από μήνες επίθεση είχε δεχθεί και το άλλο μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρης Καλύβας. Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά το τέλος των τεστ των διαιτητών Γ’ Εθνικής και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, που πραγματοποιήθηκαν στη Φυλή.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected