Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Και με τη βούλα…Αδαμίδης

DSCN2204 Αδαμίδης ΓεώργιοςΣτην πρώτη τους προσθήκη προχώρησαν τα Λευκάδια για την περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά από μία περίοδο δοκιμής και με τις συστάσεις που τον ακολουθούσαν, ο Γιώργος Αδαμίδης είναι από χθες και επίσημα παίκτης της ομάδας, ανοίγοντας την “αυλαία” των μεταγραφών για το “κυανόλευκο” σύλλογο.

Ο 20χρονος (02/04/1993) επιθετικός έχει ύψος 1.85, βάρος 77 κιλά και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως φορ αλλά και στις δύο πτέρυγες της γραμμής κρούσης. Προέρχεται από τη Θύελλα Στενημάχου, που αγωνίζεται στην Α2 Ερασιτεχνική ενώ πέρασε με μεγάλη επιτυχία από την Ακαδημία του Μακεδόνα Βέροιας. Στο φετινό πρωτάθλημα έχει πετύχει 8 γκολ, ενώ πέρσι όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α1, σκόραρε δύο φορές.

Η Θύελλα Στενημάχου, δια στόματος του προπονητή και αρχηγού της ομάδας Γιάννη Αγγελίδη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση : “Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και μια αξιόλογη και μεγάλη καριέρα. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στη Θύελλα Στενημάχου, η διοίκηση και ο προπονητής είναι περήφανοι για την εξέλιξη του”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected