Κατηγορίες
Super League 1

Μάρις Βερπακόφσκις – Ο καλύτερος Λετονός “σφύριξε” τη λήξη…

9d341ffa8d37165e568ebc61936583ee_L

Το τέλος της καριέρας του σκέφτεται ο Μάρις Βερπακόφσκις και σκέφτεται να αναλάβει το μάνατζμεντ υπό σύσταση ομάδας στη γενέτειρά του!

Αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Λετονία, με τον Εργοτέλη να παρακολουθεί τις εξελίξεις με ενδιαφέρον, καθώς μιλούν για άμεση απόσυρση του έμπειρου επιθετικού από την ενεργό δράση, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αποφασίστηκε η διάλυση της Futbola Klubs Liepājas Metalurgs, της ομάδας από τη γενέτειρα του «Βέρπα», στην οποία αγωνίστηκε την πενταετία 1996-2001 και η δημιουργία μιας νέας.

Η υπό σύσταση ομάδα θα φέρει απλώς το όνομα της περιοχής Liepaja, όπου ο Μάρις θεωρείται ο πλέον διάσημος και επιτυχημένος γηγενής αθλητής. Σε εκείνον προτάθηκε να αναλάβει το μάνατζμεντ της νέας ομάδας και – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – το αποδέχθηκε!

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το πότε ο Λετονός θα αποχωρήσει από το Ηράκλειο και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του, καθώς δημοσίευμα κάνει λόγο για ανάληψη καθηκόντων από την προσεχή Δευτέρα!

Με βάση τα παραπάνω, ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Λετονίας και ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Εργοτέλη, λέει αντίο στην ενεργό δράση, αλλά παραμένει στο ποδόσφαιρο με στόχο να προσφέρει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected