Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – Απόλλων Σμύρνης 0-0

4b6fbb8e1b7c8cbc87a70b11ac9315e3_LΠαρότι έπαιζε για παραπάνω από μια ώρα με παίκτη λιγότερο, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το 0-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι σε μια άτυχη Καλλονή

Άσχημα ήταν τα… μαντάτα με το «καλημέρα» για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, αφού στο 13ο λεπτό βρέθηκε στη δύσκολη θέση να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο! Ο Λόρι Σάντσεζ είδε την ομάδα του να μένει με 10 λόγω αποβολής του Δεληζήση, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να χτυπάει εκτός φάσης τον Κεϊτά!

Αυτό δεν εμπόδισε τον Απόλλωνα από το να πιέσει για να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο Φαρινόλα σούταρε στο 47’ αλλά είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ!

Από εκείνο το σημείο και μετά η Καλλονή ανέλαβε τα… ηνία του αγώνα, πίεσε πολύ και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, όμως οι παίκτες της ήταν τουλάχιστον τραγικοί στην τελική προσπάθεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το εξ επαφής πλασέ του Νιαμπούγιου στα… ουράνια, στο 78’!

ΑΕΛ Καλλονής : Χογκ, Αναστασιάδης, Ζαγκουάνι, Ποντάνι, Χωριανόπουλος (83’ Καλτσάς), Μαρσέλο (71’ Γιορέντε), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου, Περόνε

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Μίνγκας (92’ Καμαρά), Φαρινόλα (72’ Πετρόπουλος), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο, Παπαζαχαρίας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected