Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 15ης αγωνιστικής

PreGame_CRMPC14

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/1 ο πρώτος γύρος της Γ Εθνικής, με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο, όπου συμμετέχουν οι ομάδες του νομού μας. Η “ψαλίδα” στην κορυφή έχει ανοίξει μετά  τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής, με τη Λαμία να ανακηρύσσεται και τυπικά πρωταθλήτρια χειμώνα, ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας. Μεγάλη αναμένεται ωστόσο η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ειδικά από τη στιγμή που 7 θα είναι οι ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη Γ Εθνική. Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των ομάδων λίγες ώρες πριν τη σέντρα της 15ης αγωνιστικής, που για μία ακόμη Κυριακή θα καλυφθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το Imathia Sports News :

Μαχητής Τερψιθέας – Λαμία : Δύσκολη έξοδος στη Λάρισα για την πρωτοπόρο ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, με τους οπαδούς όμως να είναι στο πλευρό της, καθώς διοργανώνουν εκδρομή για την πόλη της Θεσσαλίας. Οι εντυπωσιακές μεταγραφές που ανακοινώθηκαν μεσοβδόμαδα έχουν ενθουσιάσει σε μεγάλο βαθμό τους φίλους της ομάδας από τη Φθιώτιδα, με τη διοίκηση να δείχνει το στίγμα για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει δευτέρου γύρου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πλέον όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα για τους φιλοξενούμενους, με τον Περικλή Αμανατίδη να “τρίβει” τα χέρια του από ικανοποίηση. Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος προετοίμασε την ομάδα του για την αυριανή πρόκληση με αντίπαλη την πρωτοπόρο ομάδα, ενώ ήδη έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Μαχητή ο έμπειρος Δημήτρης Πατσιαβούρας, που αποκτήθηκε με στόχο να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΟ Καρδίτσα : Την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο σύλλογος της Πιερίας, η οποία φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά τον θρίαμβο στην Εύβοια με αντίπαλο τον ΑΟ Κύμης. Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου υποδέχεται τον ΑΟΚ και έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με την εξαιρετική συγκομιδή των 29 βαθμών. Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Καπασακαλίδη και Τσιαμπέρα, τον τιμωρημένο Παυλίδη (τέσσερις κίτρινες κάρτες) αλλά και τον Τρικαλόπουλο λόγω σπουδών. Αμφίβολοι είναι, λόγω της καταπόνησης τους από τον πλαστικό χλοοτάπητα της Κύμης οι Οικονόμου και Μακράκης. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Αποστόλη Κεφαλά που συνεχίζει στον πάγκο του Θεσσαλικού συλλόγου, μεταβαίνει στην Πιερία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα καθώς χρειάζεται άμεσα τους βαθμούς για να έχει ελπίδες για τη σωτηρία. Στα θετικά η επιστροφή του Θεόδωρου Παππά στις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ εξέτισε την ποινή του ο αμυντικός Δήμος Κωνσταντινίδης.

Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Κύμης : Σημαντικό έδαφος για την άνοδο στη Football League έχασε ο ΑΟ Κύμης, που ηττήθηκε με το ευρύ 0-3 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος δέχτηκε πάνω από ένα τέρμα, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα του, κάτι που έχει επαναλάβει μόνο με τον ΦΑΣ Νάουσα. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη μεταβαίνει στο Βελεστίνο χωρίς τον Νίκο Μήτρου που συμπλήρωσε κάρτες αλλά και την ψυχολογία στο ναδίρ μετά τη βαριά ήττα από τους Πιερείς. Αντίθετα στο “στρατόπεδο” των Θεσσαλών επικρατεί ενθουσιασμός μετά τα τελευταία αποτελέσματα και ο Λάκης Μπακάλης έδωσε το σύνθημα για το “3 στα 3” με αντίπαλο τους “κυανόλευκους” από την Εύβοια. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τους Αλεξίου και Γούτσιο που εξέτισαν τις ποινές τους και με τη βοήθεια του κόσμου (αναμένεται βροντερό παρόν), να πάρει ακόμη ένα “ροζ φύλλο” που θα του δώσει την κατάλληλη ώθηση για την μάχη που θα ακολουθήσει στον δεύτερο γύρο.

Πυργετός – Λευκάδια : Την ευκαιρία για την 7η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα έχει ο ΠΑΣ την Κυριακή, με αντίπαλο τον ουραγό Πυργετό. Οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας, η ομάδα με τα λιγότερα γκολ παθητικό όχι μόνο στη Γ Εθνική αλλά και στις επαγγελματικές κατηγορίες, μεταβαίνουν στη βόρεια Θεσσαλία με μοναδικό απόντα τον άτυχο Χρήστο Ζαρογιάννη, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής χτύπησε στο γόνατο και εκφράζονται φόβοι για κάτι σοβαρό. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στον Πυργετό, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η τελική διάγνωση από γνωστό ορθοπεδικό της Ημαθίας. Στην αποστολή ωστόσο θα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από τη Θύελλα Στενημάχου (ομάδα Α2 Ερασιτεχνικής της Ημαθίας), Γιώργος Αδαμίδης. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Νίκου Αργυρούλη προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο και όπως πράττει σε όλα της τα παιχνίδια φέτος, θα αγωνιστεί για το καλύτερο. Στα θετικά για τον έμπειρο τεχνικό, η επιστροφή του Χρήστου Πότση, που εξέτισε την τιμωρία του.

Αχιλλέας Δομοκού – Μακροχώρι : Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στον Δομοκό, με τον “λαβωμένο” Αχιλλέα να υποδέχεται την ομάδα της Ημαθίας. Οι “κυανόλευκοι” του Κώστα Κολομητρούση δεν κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τα Λευκάδια και η βαθμολογική τους συγκομιδή επιβάλλει εκ των πραγμάτων να δώσουν τη μεγάλη μάχη για τη σωτηρία. Προς αυτή την κατεύθυνση, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στον δανεισμό δύο παικτών από τη γειτονική Λαμία (Κατσαδούρος, Μαλισσόβας) ενώ την ίδια ώρα, σημαντική θεωρείται η απουσία του Αντώνη Ράπτη, οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση σε λεπτά συμμετοχών για την ομάδα της Φθιώτιδας. Στην αντίπερα όχθη, ο Λεωνίδας Μπίλης συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες του και η αποστολή ταξιδεύει αύριο για τον Δομοκό με στόχο την 9η νίκη στο πρωτάθλημα. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Σαρηγιαννίδη και Τριανταφυλλίδη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ επιστρέφει ο Γιάννης Πιέτρα που εξέτισε την ποινή του.

Αμπελωνιακός – Δωτιέας Αγιάς : Το ντέρμπι της Λάρισας φιγουράρει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής. Ο γηπεδούχος Αμπελωνιακός υποδέχεται τον Δωτιέα, σε μία αναμέτρηση που αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Το σύνολο του Δημήτρη Καπετανόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή (14η θέση με 9 βαθμούς), με τους “ερυθρόλευκους” του Σωτήρη Αντωνίου να βρίσκονται στην 7η θέση, δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι “πράσινοι” ενισχύθηκαν με την προσθήκη του Αποστόλη Νάστα που αποκτήθηκε από τον Πυργετό, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Αγιάς μεταβαίνει στη βόρεια Θεσσαλία χωρίς τρεις παίκτες λόγω καρτών (Ανδρέας Καρλιάμπας, Αποστόλης Τσιανάκας και Νίκος Πετρουζέλης)

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Χαλκίς : Το πιο ενδιαφέρον κατά τεκμήριο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στο ΔΑΚ Νάουσας. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, που διέκοψε το σερί των νικών με την ισοπαλία κόντρα στον ΑΟ Καρδίτσας και την ήττα στη Λαμία, υποδέχεται την ομάδα της Εύβοιας, που πέτυχε μεγάλη νίκη με αντίπαλο τα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική. Μία επικράτηση ωστόσο που αποδείχτηκε…πύρρειος, καθώς οι Παναγιώτης Ταυταρίδης και Αποστόλης Τσάλμας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, απουσίες που “πονοκεφαλιάζουν” τον Παναγιώτη Τοκπασίδη ενόψει της αναμέτρησης στην Ημαθία. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός του ΦΑΣ μετρά δύο απουσίες, καθώς ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει και από το επόμενο ματς ενώ απών θα είναι και ο Στέλιος Ρέτζια, η υπόθεση του οποίου ωστόσο βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στα ευχάριστα, η επιστροφή του δεύτερου σκόρερ της ομάδας Γιώργου Γασπαράτου που εξέτισε την ποινή του.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Χαλκίς

Αμπελωνιακός – Δωτιέας Αγιάς

Μαχητής Τερψιθέας – Λαμία

Αχιλλέας Δομοκού – Μακροχώρι

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΟ Καρδίτσα

Πυργετός – Λευκάδια

Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Κύμης

Ρεπό : Τρίκαλα

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected