Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ντέρμπι παραμονής στο Ολυμπιακό Στάδιο

46c92ce17cd6895eeaebde89fc426a76_LΜε το κρίσιμο παιχνίδι στην «μάχη» για την παραμονή ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League, όπου η Καλλονή υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, το Σάββατο (25/1) στις 15:00 (Onsports, Novasports2).

Οι «νησιώτες» θα αντιμετωπίσουν την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ως γηπεδούχοι στο Ολυμπιακό Στάδιο, μια και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για την επιστροφή της ομάδας στην Μυτιλήνη και χρειάζονται τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, κάτι που ισχύει και για το «συγκρότημα» του Λόρι Σάντσεζ.

Διπλό… ντεμπούτο, διπλή απουσία

Εκτός αποστολής της Καλλονής έμειναν ο τραυματίας Πίντο και ο Σιδεράκης, ελέω ίωσης, ενώ αντίθετα, ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Καλτσάς και Γιορέντε.

Η αποστολή της Καλλονής: Μάππας, Ντάμπος, Βαλιός, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Ποντάνι, Χογκ, Φαρία, Περόνε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε, Καλτσάς.

Με Παπαζαχαρία

Στη διάθεση του Λόρι Σάντσεζ τέθηκε ο Μανώλης Παπαζαχαρίας που ξεπέρασε το πρόβλημά του, εν αντιθέσει με τους Σόουζα και Κόρμπο που είναι τραυματίες.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Τζόρβας, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Τσοκάνης, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Λουσέρο, Πετρόπουλος, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ, Καμαρά, Μπάρκογλου, Άμπροουζ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected