Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυργετός – Λευκάδια 0-1

21a3788eadfe3d5793ab48bce6b431f4_DSC07095

Το χρέος του έκανε ο ΠΑΣ Λευκαδίων στους πρόποδες του Ολύμπου και με τέρμα του Κώστα Έξαρχου στο 36′ πήρε την πολύτιμη νίκη, που τον φέρνει στην 3η θέση, έναν μόλις βαθμό από τον δεύτερο ΑΟ Κύμης. Οι “κυανόλευκοι” δεν έθελξαν με την απόδοση τους, ωστόσο το αποτέλεσμα μετράει και συνέχισαν το εντυπωσιακό τους αήττητο σερί αλλά και το ρεκόρ παθητικού σε όλη τη Γ Εθνική με μόλις τέσσερα γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πυργετού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με δεδομένα τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, “κοίταξε στα μάτια” την ανώτερη ποιοτικά ομάδα των Λευκαδίων. Εκτός των άλλων, συνέχισαν να δείχνουν το αξιοπρεπέστατο αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων παιχνιδιών αλλά είναι βέβαιο ότι οι εναλλακτικές τους λύσεις βαίνουν προς εξάντληση…

Η αναμέτρηση

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα που είχε δύο καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τον Μάκη Δημητριάδη (11′ και 23′, σουτ που έφυγαν άουτ από καλές θέσεις) όπως και ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Χρήστο Βελετάνης στο 25′ (ελάχιστα έξω από το δεξί “Γ” του Χρήστου Παπαδόπουλου). Τελικά, στο 36′ σημειώθηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει τον αγώνα με σουτ του Έξαρχου από κοντά, μετά από ωραία ενέργεια των συμπαικτών του.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν στο 56′ με τον Καραβασίλη και στο 58′ με τον Βελετάνη. Παρά το ότι δεν τα κατάφεραν, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος ένα γκολ κόντρα στην ισχυρότερη αμυντική γραμμή όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής, για να εισπράξουν ως “ανταμοιβή” το ζεστό χειροκρότημα των ελάχιστων θεατών που αψήφησαν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Κάτω Ολύμπου.

Καλές στιγμές για την ομάδα των Λευκαδίων, που και πάλι είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες, είχαν οι Γιαουτζής, Πίττος και Έξαρχος, ενώ την παρθενική του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Αδαμίδης, που μεταγράφηκε πριν λίγες μέρες από τη Θύελλα Στενημάχου. Μεγάλος απών ο Χρήστος Ζαρογιάννης, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και αύριο θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Λαμπριανίδης (33′), Καραβασίλης (38′), Ψωμολιάς (45′) και Γιαουτζής (90’+2′).

Συνθέσεις

Πυργετός : Αγριόδημος, Μαντζαφούλης, Πίρε, Ψωμολιάς, Πότσης, Καψιώχας, Διβανές, Καουνάς, Καραβασίλης (83′ Λιάκος), Αργύρης, Βελετάνης.

Λευκάδια : Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Πληκαδίτης, Μπρέγκου, Πρ.Μισαηλίδης, Πίττος, Κουκουράκης (53′ Κόλα), Λαμπριανίδης (79′ Αδαμίδης), Γιαουτζής, Έξαρχος, Δημητριάδης (61′ Παρσόπουλος).

*Με στοιχεία από το athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected