Αθλήματα

Χάντμπολ – “Τραβούν” το σκοινί οι διαιτητές!

pegasus_LARGE_t_1041_106176779_type11291Δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν… νερό στο κρασί τους οι διαιτητές του χάντμπολ, οι οποίοι απέρριψαν την πρόταση της ΟΧΕ να τους δώσει άμεσα 50.000 ευρώ έναντι των οφειλών και να τους προπληρώσει τα οδοιπορικά μέχρι και τον Μάρτιο.

Με επιστολή τους ξεκαθάρισαν πως θέλουν μέχρι τη 1 μ.μ. της Παρασκευής 80.000 ευρώ και να μην προκαταβληθούν τα οδοιπορικά, ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε τέταρτη εβδομάδα αναβολής των αγώνων, μιας και η ΟΧΕ δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των διαιτητών.

Άλλωστε, αναμένοντας την επόμενη δόση της επιχορήγησης, η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει διαχείριση ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και στις επερχόμενες απαιτήσεις της, όπως η διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου, αλλά και οι αποστολές των εθνικών ομάδων για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Η ΟΧΕ δεν αποκλείεται να συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ εντός των επόμενων ημερών, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα, μιας και η κατάσταση είναι πλέον οριακή και οι ομάδες «πιέζουν» ώστε να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους, μιας και η αποχή από τους αγώνες μόνο καλό δεν κάνει σε παίκτες και προπονητικά επιτελεία.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected