Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0

ef06eab799f120e999f1bc2084f52626_LΟ Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του χωρίς τον υπό παραχώρηση Μήτρογλου έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και η ρεβάνς στο Περιστέρι έγινε… μπέρδεμα για τους «ερυθρόλευκους» που έμειναν για πρώτη φορά φέτος χωρίς γκολ στο Φάληρο

Μήτρογλου ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι θα πρέπει άμεσα να βρουν αντικαταστάτη που να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα με την ίδια ευκολία, αν δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες, σαν κι αυτή που τους έχει βάλει ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έπαιξαν στα ίσα τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», είχαν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και πλέον περιμένουν στην έδρα τους σε δυο εβδομάδες τους Πειραιώτες για να παίξουν ως ίσος προς ίσο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να έφτιαξε πάρα πολλές φάσεις, να πίεσε πάρα πολύ σε κάποιες στιγμές τον εξαιρετικά στημένο Ατρόμητο, όμως κανείς από τους παίκτες που έπαιξαν από τη μέση και μπροστά, ούτε καν ο Σαβιόλα, δεν είχε το «δολοφονικό» ένστικτο του Μήτρογλου, για το οποίο άλλωστε η Φούλαμ «σκάει» τα 15 εκατ. ευρώ έτσι ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της, για να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Μίτσελ. Την ίδια ώρα, σε κάποιες από τις εξαιρετικά επικίνδυνες αντεπιθέσεις του, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε σκοράρει με τους Παπαδόπουλο και Ιγκλέσιας και να έχει γίνει «αφεντικό» για την πρόκριση!

Το δεδομένο είναι πως, πέρα από την εξαιρετική απόδοση του Σηφάκη που «κράτησε» στις καθυστερήσεις το «μηδέν» για τον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες έγιναν ξανά… κακός δαίμονας για τον Ολυμπιακό. Τον κράτησαν για δεύτερη φορά στο «μηδέν», τον κράτησαν για δεύτερη φορά ως το φινάλε στην… τσίτα, και δεν του επέτρεψαν να τους νικήσει! Συνεπώς, στον Ολυμπιακό σίγουρα θα προβληματιστούν ενόψει της ρεβάνς, αλλά κι ενόψει της συνέχειας χωρίς Μήτρογλου που πιθανότατα να έχει επιθετικά προβλήματα…

Από την άλλη, ο Ατρόμητος πιστοποίησε πως στην παρούσα φάση είναι η πιο φορμαρισμένη και η πιο καλοδουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος, δικαιούται να «φωνάζει» για το οφσάιντ που «κόπηκε» ο Παπαδόπουλος στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και για τη μη αποβολή του Σάμαρη προς το τέλος του παιχνιδιού, και πλέον ατενίζει με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, σε όλες τις διοργανώσεις. Τόσο στο Κύπελλο όπου απέδειξε ότι μπορεί να «χτυπήσει» στα ίσα τον Ολυμπιακό, όσο και στο πρωτάθλημα όπου φαίνεται να βλέπει ξεκάθαρα τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League.

Ολυμπιακός : Μέγιερι, Σαλίνο (81′ Εντινγκά), Μπονγκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ (76′ Σέποβιτς), Ολαϊτάν, Σαβιόλα (63′ Τσόρι).

Ατρόμητος : Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (46′ Καραμάνος), Μπρίτο (76′ Ναπολεόνι), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος (67′ Δημούτσος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected