Football League - Μεταγραφές

Ζάκυνθος – Επιστρέφει ο Παλιούρας;

παλιουραςΠολύ κοντά στην επιστροφή του στη Ζάκυνθο βρίσκεται ο τερματοφύλακας Κώστας Παλιούρας. Ο 26χρονος “πορτιέρο” είναι σε συνεχή επικοινωνία με της διοίκηση της νησιώτικης ομάδας και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ο Παλιούρας αγωνίσθηκε στον ΑΠΣ Ζάκυνθος σε δύο διαφοερικές περιόδους και συγκεκριμένα τις σεζόν: 2009-10, 2012-13. Τη δεύτερη φορά μάλιστα είχε 18 συμμετοχές. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Αλεξάνδρειας και του Μακεδονικού.

Λύθηκε η συνεργασία με τον Όντο

Τη συνεργασία του την ομάδα της Ζακύνθου έλυσε ο 21χρονος τερματοφύλακας Έτορε Όντο. Ο Ιταλός “πορτιέρο” ήρθε σε συμφωνία με τη Σαβόνα (ομάδα Γ’ Εθνικής στην Ιταλία). Όσες φορές χρησιμοποιήθηκε στους αγώνες της Ζακύνθου δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι έχει μεγάλη αξία σαν τερματοφύλακας με αποκορύφωμα το παιχνίδι στο Αιγίνιο, όπου η Ζάκυνθος ηττήθηκε με 3-0. Ο Όντο στο παρελθόν αγωνίσθηκε στης ομάδες Virtus Bassano και Real Vicenza.

Επαφή με δύο έμπειρους στόπερ

Το θέμα του Φικάνια δεν υφίσταται πλέον για τη Ζάκυνθο, αφού οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές για τα δεδομένα του ταμείο της ομάδας, έτσι έχει υπάρξει επαφή με δύο έμπειρους αμυντικούς. Ο ένας είναι Έλληνας και ο άλλος από την ξένη… αγορά. Η διοίκηση δεν έχει αφήσει ονόματα να διαρρεύσουν.

*zantemats.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected