Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ανδρέας Ζαχαριουδάκης – Από τον Άρη στον ΠΑΟΚ!

535030_4101183548545_1392829579_nΤο καλύτερο το…φύλαγε για το τέλος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας! Ο πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφές του, αποκτώντας τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη (δεξιά στη φωτ) από την Κ20 του Άρη. Ο 18χρονος Ημαθιώτης μέσος, με…βαθιές ρίζες από την Κρήτη, επιστρέφει μετά από 1.5 χρόνo στον “δικέφαλο” της Αλεξάνδρειας, τη φανέλα του οποίου φορούσε την περίοδο 2011-2012.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ενώ όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο επόμενος στόχος θα είναι και πάλι από την αγορά του νομού,  προέκυψε η περίπτωση του νεαρού άσου, ο οποίος με την ελευθέρας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, συνοδεία του πατέρα του υπέγραψε το δελτίο του και από αύριο ενσωματώνεται κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Με την κίνηση αυτή, ο “δικέφαλος” της Αλεξάνδρειας φανερώνει πως εκτός των εγχώριων στόχων στην Ημαθία, επιδιώκει την ενίσχυση και για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, εφόσον κατακτήσει τον τίτλο στις 12 Απριλίου όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα.

Η…μυρωδιά της τουλίπας και το “κίτρινο” όνειρο

Ο γεννημένος στις 1/9/1995 Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, αποτελεί μέλος της “νουβέλ βαγκ” του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου και από πολύ νωρίς φάνηκε το αστείρευτο ταλέντο του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ήταν στην Ακαδημία Βέροιας, συνέχισε στον ΑΣ Πατρίδας και το 2010 εντάχθηκε στην ομάδα των Λευκαδίων, που τότε αγωνιζόταν στη Δ Εθνική. Το 2011 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που είχε κερδίσει την άνοδο του στη Δ’ και οι εμφανίσεις του με την “ασπρόμαυρη” φανέλα “τράβηξαν” τα βλέμματα της Ολλανδικής Ναϊμέγκεν, που ζήτησε πλήρη φάκελο με στοιχεία και βίντεο του παίκτη.

Ωστόσο οι επαφές “κόλλησαν” σε κάποιο στοιχείο και το μεγάλο βήμα για τον 16χρονο τότε Ανδρέα δεν έμελλε να γίνει με τον επόμενο σταθμός της καριέρας του να είναι τελικά η Κ20 του Άρη. Με τους “κίτρινους” πραγματοποίησε μια “γεμάτη” χρονιά πέρσι, με πολύ καλές εμφανίσεις, φέτος όμως περιορίστηκε στις 4 συμμετοχές στις 20 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Κ20.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected