Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΠΟ – Ξανά στα δικαστήρια…

epo_0Ακόμη μια δικαστική διαμάχη είχε την Τετάρτη 29/1 η ΕΠΟ, ως απότοκο της καταγγελίας της σύμβασης για την “κάρτα υγείας”.

Μπορεί οι δύο πλευρές (Ομοσπονδία-PC Systems που είναι ανάδοχος εταιρία για το πρόγραμμα) να θέλουν να συμβιβαστούν, όμως μέχρι στιγμής παραμένουν αντίδικες.

Την Τετάρτη 29/1, εκδικάστηκε  η αίτηση αναστολής και ανακοπής της ΕΠΟ κατά της Alpha Bank για διαταγή πληρωμής, από επιταγή που είχε δοθεί από την ΕΠΟ, στα πλαίσιο του προγράμματος της “κάρτας υγείας” . Η απόφαση αναμένεται σε χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Στο δικαστήριο η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από το μέλος του ΔΣ και ταμία κ. Τοπολιάτη, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η PC Systems δεν συμμετείχε στην δίκη με παρέμβαση ή με κάποιο μάρτυρα όπως είχε κάνει τις προηγούμενες φορές.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (28/1) είχε εκδικαστεί η προσωρινή διαταγή όσον αφορά τηναναστολή εκτέλεση διαταγής πληρωμής, σε βάρος της ΕΠΟ ύψους 225.00 ευρώ κατά της τελευταίας κομίστριας της άνω επιταγής, εταιρίας Long Last. Η ομοσπονδία ζήτησε την αναστολή της εκτέλεσης πληρωμής.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected