Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Επένδυση με Πατσιόπουλο

1656258_10202693693200385_1488757368_nΠριν την εκπνοή των χειμερινών μεταγραφών, η Καστοριά κατάφερε και έβαλε στη φαρέτρα της τον Ιωάννη Πατσιόπουλο. Ο λόγος για τον νεαρό ταλαντούχο 17χρονο μέσο, που παίζει με ευκολία στις πτέρυγες είναι το πρώτο χειμερινό απόκτημα των “γουναράδων”!

Οι πληροφορίες του “ΚΑΣΤΟΡΙΑ F.C.” αναφέρουν ότι ο Πατσιόπουλος τα τελευταία χρόνια είχε μεγάλη εξέλιξη και με τα χρώματα του Νέστωρ Νεστορίου έκανε αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις, όπου τον παρακολουθούσαν οι δύο “μεγάλοι” της ακριτικής πόλης: Ο Κάστορας και η Καστοριά, ωστόσο η διοίκηση του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη ύστερα από συζητήσεις – διαβουλεύσεις κατάφερε και απόσπασε το πολυπόθητο “ναι” του ιδίου και της οικογενείας του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο νεαρός άσος ξεχώρισε με τις Μικτές ομάδες του Νομού Καστοριάς και είναι αλήθεια ότι πέρα ότι πρόσφερε τα μέγιστα σε σημαντικές νίκες, μπήκε και σε αρκετά μπλοκάκια σκάουτερ που “σκανάρουν” ταλέντα στη Δυτική Μακεδονία.

Έτσι το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η ένταξη του νεαρού στην “οικογένεια” της Καστοριάς είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά ύστερα να ανακοινωθεί.

*group Καστοριάς στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected