Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ρήγας Φεραίος – Με μοναδική προσθήκη τον Ζενούνι

rigas_610x400Τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο Ρήγας Φεραίος αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι την Δευτέρα τη μοναδική του μεταγραφή -εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά- με τον Αλβανό χαφ Ζενούνι να προπονείται εδώ κι ένα μήνα με τους κυανόλευκους και να πείθει για την αξία του ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο του Βελεστίνου στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Από τη διοίκηση γίνονται προσπάθειες να εκδοθεί μέχρι το βράδυ το δελτίο ώστε να μπει στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΑΟΚ στην Καρδίτσα που θα ανοίξει την αυλαία του δευτέρου γύρου (0-0 πρώτος γύρος).

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος περίμενε περισσότερη… ποσότητα στις μεταγραφές που θα βοηθούσαν την ομάδα να αντεπεξέλθει με επιτυχία. Η ομάδα επέλεξε αυτόν τον δρόμο και ασχέτως με τους λόγους οι συνέπειες, θετικές οι αρνητικές, θα πέσουν πάνω σε αυτήν την επιλογή. Πλέον οι παίκτες που έφεραν τον Ρήγα ως εδώ καλούνται και να τον σώσουν.

Ο Ζενούνι αγωνίστηκε φέτος στην Α’ τοπική κατηγορία με τη φανέλα του Θησέα Αγριάς και έχει περάσει από την Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου. Έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στις θέσεις των κεντρικών χαφ αλλά και στα πλάγια. Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τύπου Ζατσάι.

Στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΚ ο Κουβελάς θα αποτελέσει τη μεγάλη απώλεια για τον Ρήγα μιας και ο Ριζομυλιώτης επιθετικός συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Λαμία.

*athlitikovagoni.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected