Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Skoda Ξάνθη (1-1) Βασικός ο Διούδης, για 34′ ο Βασιλακάκης

22a4d399de850a2b2826afde970cb9be_LΟ Άρης δεν κατάφερε ούτε απέναντι στη Skoda Ξάνθη να κάνει σεφτέ στο γήπεδό του μένοντας στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 52’ με τον Μάνταλο, ενώ ο Μπακασέτας ισοφάρισε στο 68’.

Οι «κίτρινοι» έφτασαν τους 13 βαθμούς μετά από 22 αγώνες, με την ισοπαλία αυτή να είναι η έβδομη στο γήπεδό τους που φέτος δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν σε καμία περίπτωση. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ και θα χρειαστούν ένα… θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στον αντίποδα οι Ακρίτες έφτασαν τους 26 πόντους και ισοβαθμούν στην 8η θέση με την ΑΕΛ Καλλονής, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ. Ωστόσο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα καθώς για έκτη διαδοχική αγωνιστική δεν νίκησαν, ενώ μέσα στο 2013 δεν έχουν χαμογελάσει ακόμα ούτε μία φορά.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν με ανορθόδοξο τρόπο.

Στο 12ο λεπτό ο Σολτάνι μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή κι ανατράπηκε καθαρά με τον Κάκο να μην υποδεικνύει την παράβαση και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δικαίως. Χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες φάσεις το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Αυτά σημειώθηκαν στην επανάληψη. Αρχικά στο 52’ ο Πάμπλο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, ο Ρούμπεν Πουλίδο έδιωξε λανθασμένα και ο Μάνταλος με προβολή έβαλε μπροστά το συγκρότημα του Ράινερ Μάουρερ.

Η απάντηση ήρθε από τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος προσπαθεί να σώσει μόνος του τον Άρη. Αυτή τη φορά το αμυντικό λάθος έγινε από την πλευρά της Ξάνθης με τον Βάλλα να μην γυρνάει σωστά με το κεφάλι για τον Τσέμα και τον νεαρό επιθετικό να παίρνει την μπάλα και να τη στέλνει στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων.

Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Άρης : Διούδης, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος (Σουνάς 61′), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (Παπαδόπουλος 25′), Μανιάς, Βλάχος (Αγγελούδης 84′).

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Π. Γκαρσία (Βασιλακάκης 56′), Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (Σουάρες 87′), Μαρέν (Τριάδης 74′), Σολάρι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected