Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Επένδυση για το μέλλον

Tasos-Bakirtzis_610x400Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Κουλούρας απέκτησε το Μακροχώρι. Ο λόγος τους Βαλάντη Μπακιρτζή και Νίκο Τάσο που μαζί με τον Μάκη Σπανό, αποτελούν την τριπλέτα των μεταγραφών για την περίοδο του τριπλέτα των μεταγραφών για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Βαλάντης Μπακιρτζής είναι 18 ετών (28/11/1995) και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Τη φετινή χρονιά έχει σημειώσει 5 γκολ με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας στην Α2 Ερασιτεχνική και μαζί με τον Τάσο έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη.

Ο Νίκος Τάσος είναι επίσης 18 ετών (3/11/1995), παίζει κυρίως ως αριστερό χαφ και εξτρέμ και είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στον πρώτο όμιλο της Α2 με 7 γκολ. Ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την οξυδέρκεια του, ενώ μπορεί να παίξει και στον άξονα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης για τις μεταγραφές : 

“Η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Παίκτες του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι και επίσημα δύο ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Συγκεκριμένα παίκτες του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ θα είναι για τα επόμενα χρόνια οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, Νίκος Τάσος (φωτ. δεξιά) και Χρυσοβαλάντης Μπακιρτζής (φωτ. αριστερά).

Ο πρώτος είναι 18χρονος (3/11/1995) Αμυντικός μέσος ενώ ο δεύτερος είναι επίσης 18χρονος (28/11/1995) αριστεροπόδαρος μέσος. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν στο στόχαστρο της ομάδας μας από πέρσι την άνοιξη με στόχο να αποκτηθούν το περασμένο καλοκαίρι αλλά τότε οι συνθήκες δεν ήταν τόσο ώριμες όσο τώρα.

Η ομάδα μας μέσα από αυτήν την κίνηση θέλει να δείξει ότι στηρίζει παίκτες από την Ημαθία, με τις δύο αυτές κινήσεις να δείχνουν ότι πλέον κοιτάμε τον καταρτισμό της ομάδας μας και το μέλλον της”.

*φωτ. από makrochorifc.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected