Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Η επόμενη μέρα

61459_10200102923641009_458081358_nΗ παραίτηση του Βασίλη Κουρογεωργάκη, για την οποία σας ενημερώσαμε χθες το απόγευμα λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα του Αχιλλέα Νάουσας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, φέρνει τον ιστορικό σύλλογο σε ένα νέο μονοπάτι, που οδηγεί εκ των πραγμάτων στην βελτίωση της βαθμολογικής θέσης της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά (το βασικότερο) στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η επιθυμία του προέδρου της ομάδας Δημήτρη Μπογιατζόγλου να αποχωρίσει πριν λίγες μέρες  (ο οποίος ήταν στο γήπεδο στο ματς με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) ήταν ουσιαστικά η κορυφή του παγόβουνου, που επέφερε τις επόμενες εξελίξεις στους “κυανόλευκους”, μεταξύ των οποίων ήταν και η παραίτηση του έμπειρου προπονητή αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος σε σύντομη συνομιλία που είχαμε σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου βρέθηκε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του ΦΑΣ με τα Τρίκαλα, φάνηκε ιδιαίτερα ήρεμος και αναφερόμενος στις εξελίξεις στην ομάδα αλλά και στη δική του παραίτηση απάντησε με γλαφυρό τρόπο : “Φεύγω διακοπές σε λίγες μέρες!” Μάλιστα στο γήπεδο βρέθηκε παρέα με τους Μερκούρη Καραλιόπουλο, Λάζαρο Παπαπέσιο και Πέτρο Μπράτση.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Μερκούρη Καραλιόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί. Ένα άλλο σενάριο που συζητιέται έντονα είναι και η ενεργοποίηση του Κώστα Τουμαρά, ωστόσο τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει πριν τη συνάντηση των διοικούντων μέσα στην εβδομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected