Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καστοριά – “Φίνις” με Λαζαρίδη!

lazaridis_0Υπέγραψε στους «γουναράδες» ο έμπειρος μέσος με χορηγία του γηγενή επιχειρηματία, που δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί-ενεργοποιηθεί και άλλο στη συνέχεια.

Μετά το νεαρό Πατσιόπουλο, η Καστοριά απέκτησε και τυπικά όπως αναμενόταν τον έμπειρο μέσο, Δημήτρη Λαζαρίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα για την υλοποίηση της μεταγραφής κάλυψε ο γηγενής επιχειρηματίας (ασχολείται με γουναρικά) Νίκος Καλλίνικος (στη φωτό με τον Λαζαρίδη), που βρίσκεται σε επαφές με τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, για το αν συνεχίσει να βοηθά οικονομικά τους «γουναράδες» ως… συμπαίκτης, αρωγός και βασικός χρηματοδότης (ίσως υπάρξει κοινή συνέντευξη τύπου).

Ο 33χρονος χαφ (υπέγραψε για ένα εξάμηνο ενώ είχε παίξει στους Καστοριανούς και τη διετία 1997-1999), με θητεία παλιότερα σε Βέροια, Δόξα Δράμας, Κοζάνη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία, Πρέβεζα, Τηλυκράτη Λευκάδας και Αναγέννηση Ερατύρας, δήλωσε στο επίσημο μπλογκ της ομάδας: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην Καστοριά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Εδώ υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, ελπίζω να τελειώσω και την καριέρα μου εδώ. Υπόσχομαι να τα δώσω όλα για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν γι’ αυτή τη μεγάλη οικογένεια».

Στα αγωνιστικά, για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών ο Ανδρέας Λέτσιος περιμένει συνέχεια στο πρόσφατο τρίποντο με τον Οδυσσέα Κορδελιού. Εκτός μάχης θα μείνουν οι Λαζαρίδης (δε βγήκε δελτίο), Γανόλης (τιμωρημένος), Τάντσης (στρατευμένος) και Κουρτίδης (ανέτοιμος). Στη 17άδα μετέχουν οι Μουρζίδης, Σαραφιανός, Τσόπρας, Τούλιος, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Τερέζιου, Ποπζαφίροφ, Σολομωνίδης, Χριστοφορίδης, Βελλίδης, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρίδης και Πατσιόπουλος.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected