Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Δομοκού 7-2

Dwtieas.Domokos1Σε ένα ματς που αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Δωτιέας Αγιάς, παρόλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Αχιλλέα Δομοκού, εν τέλει τον διέλυσε με 7-2 για την 16η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

Ο Σωτήρης Αντωνίου, δεν μπορεί παρά μόνο ευχαριστημένος να είναι, μιας και το σύνολο του, λειτούργησε άψογα, κόντρα σε μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρίξει τέσσερα στο Μακροχώρι. Ο «χορός» των τερμάτων, άνοιξε νωρίς, αλλά από τους φιλοξενούμενους, μιας και ο Κατσαδούρος, στο 6΄ με δεύτερη προσπάθεια από κοντά «κέρδισε» τον Μάλτζαρη. Η αντίδραση των γηπεδούχων, ήταν άμεση, μιας και ο Κατσίκης πήρε την μπάλα από σέντρα που έγινε από τα αριστερά και «έγραψε» με πλασέ το 1-1. Ο Αχιλλέας Δομοκού του κ. Κολομητρούση, μπήκε σε θέση οδηγού πάλι, όταν από σέντρα του σκόρερ Κατσαδούρου, ο Ζαχαράκης (8΄) σημείωσε το 1-2.

Το σοκ στους Αγιώτες ήταν μεγάλο, μιας και το συγκεκριμένο ματς, αποτελούσε ορόσημο για τη συνέχεια, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που τους «ξύπνησε» για τα… καλά. Στο 15΄ ο Δωτιέας, είχε σπουδαία ευκαιρία, μετά από κόρνερ του Τσιλούλη, ο Τσατσαλίδης, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά μετά, ο Τσατσαλίδης, έπειτα από φάουλ του Λώττα, πήρε την κεφαλιά και έφερε τον ενθουσιασμό στους γηπεδούχους, για το 2-2. Κι εκεί, πίστεψαν όλοι, πως το ημίχρονο θα τελείωνε ισόπαλο, ο Γούτος όμως είχε διαφορετική άποψη. Ο νεαρός άσος, πήρε την μπάλα ύστερα από ωραίο συνδυασμό και με δυνατό πλασέ έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του σε θέση νίκης.

Το δεύτερο ημίχρονο, είχε τον ίδιο ρυθμό όσον αφορά τα τέρματα, αλλά και τον Δωτιέα, περισσότερο συγκεντρωμένο και καταιγιστικό. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο Λώττας είδε τον Κουτσούμπα να «βγάζει» ένα σουτ που θα κατέληγε στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, δεν συνέβη το ίδιο σε σουτ του Τσατσαλίδη, μετά από ασίστ του Κατσίκη. Στο επόμενο λεπτό, έπειτα από λάθος της άμυνας, ο Κατσίκης, έκανε το 5-2 με πλασέ.

Με τον «αέρα» των τριών τερμάτων, όλοι περίμεναν πως το σύνολο του κ. Αντωνίου, θα «χαλάρωνε», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, μιας και στο 77΄ ο Βαλαώρας έβγαλε τη σέντρα και ο Λώττας με έξοχο τελείωμα κέρδισε εκ νέου τον Κουτσούμπα. Το «κερασάκι στην τούρτα», μπήκε από την κεφαλιά του Αποστόλη Τσιανάκα, έπειτα από κόρνερ του Λώττα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αυτή η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί, παράδειγμα για την συνέχεια που αναμένεται να είναι μεγάλη μέχρι την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Δωτιέας Αγιάς : Μάλτζαρης, Τσιλούλη(66′ Τσακάλι) Γούτος (61′ Λούγκος) Τσιανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας, Κατσίκης (72′ Νταγιάντας)

Αχιλλέας Δομοκού : Κουτσούμπας, Αναστασίου (64′ Τσιλίκας), Ράπτης, Κάππος (74′ Αλαμάνης) Μπατής, Καλαμάτας, Μπομπάνα, Κατσαδούρας (46′ Φραταρακού) Μπογιώτας, Ζαχαράκης, Μαλισσιόβας

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected