Κατηγορίες
Football League

Θανάσης Δημόπουλος : “Ακούσαμε ότι ματς ήταν στημένο”!

dimopoulos_kolonelos_610x400Καταγγελίες από τον Θανάση Δημόπουλο περί… στημένου ματς, μετά το τέλος της “μάχης” στη Ζάκυνθο. Αφιέρωση Κολονέλο στους κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Αναλυτικά, όσα δηλώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Ζακύνθου:

Τζιανλούκα Κολονέλο (Προπονητής Ζακύνθου): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή μας νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό το «τρίποντο» που πήραμε. Ήμασταν πολύ νευρικοί στο α΄ ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δίκαια πήραμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες των Γιαννιτσών που ήρθαν στο νησί με 11 παίκτες και το πάλεψαν.

Αφιερώνω τη νίκη μας, πρώτα σε μας και στον κόσμο μας. Επίσης την αφιερώνουμε στον κόσμο της Κεφαλονιάς που δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα. Ελπίζω η περιπέτειά τους να τελειώσει γρήγορα και να γυρίσουν γρήγορα στην καθημερινότητά τους.

Τέλος θα πω ότι η ομάδα έχει ήδη 25 πόντους και θέλει λίγους ακόμα για την παραμονή της. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους ανθρώπους που δουλεύουν. Όμως κάποιος δεν το σεβάστηκε κι αυτό εγώ το κρατάω».

Θανάσης Δημόπουλος (Προπονητής Αναγέννησης Γιαννιτσών): «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατεβήκαμε στη Ζάκυνθο με 11άδα ανάγκης. Ο τερματοφύλακάς μας έπαιζε σέντερ φόρ, ενώ είχαμε και παίκτη που αγωνιζόταν με θλάση. Η Ζάκυνθος είναι μία καλή ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που φάνηκε στο Β’ ημίχρονο.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω αυτό που ζήσαμε στην ανάπαυλα του αγώνα και καθώς περνάγαμε από τη φυσούνα. Παράγοντες της Ζακύνθου έλεγαν φωναχτά ότι το ματς είναι στημένο, δημιουργώντας έτσι πίεση στον προπονητή της Ζακύνθου, του οποίου του βγήκε μετά το πρώτο γκολ που γύρισε σε παράγοντά του και του τα… είπε κανονικά. Τελικά το στοίχημα που μπήκε πλέον στη ζωή μας, μου φαίνεται μόνο κακό κάνει. Να πω επίσης ότι σε αυτό το γήπεδο με τη φανέλα του χωριού μου, το Βούναργο, έχω πετύχει το πρώτο γκολ στην καριέρα μου, το 1974».

Παναγιώτης Σάρρος (Ποδοσφαιριστής Αναγέννησης Γιαννιτσών): «Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τον αγώνα που δίνουμε τελευταία. Μπράβο στην ομάδα της Ζακύνθου και της εύχομαι καλή συνέχεια. Σε ότι αφορά την ομάδα μου, θα πρέπει να αλλάξει κάτι άμεσα γιατί τα προβλήματα είναι τεράστια. Η κατάσταση είναι τραγική».

Αλέξανδρος Μπίρης (Ποδοσφαιριστής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Ξέραμε την κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα των Γιαννιτσών. Για μας η νίκη ήταν μονόδρομος. Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα και από το ματς κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κάναμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή της. Το ίδιο θα πάμε να κάνουμε και στον Βατανιακό».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected