Κατηγορίες
Football League

Καλλιθέα – Διαζύγιο με Βαζέχα!

5401e219e1776f8c9fa3e351e870f400_LΤα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και η μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών ανάγκασαν την Καλλιθέα να προχωρήσει την Τετάρτη στη λύση της συνεργασίας της με τον Κριστόφ Βαζέχα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ πάντως δεν επιρρίπτει καμιά ευθύνη στον Βαζέχα και όπως ανέφεραν κύκλοι της διοίκησης, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.

Ο πρώην πια προπονητής της ομάδας του “Ελ Πάσο” βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του και δήλωσε: «Ευχαριστώ την Διοίκηση της Καλλιθέας για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω ουσιαστικά την προπονητική μου καριέρα, για την άψογη συμπεριφορά και την συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της Καλλιθέας για την υποστήριξη που μου έδειξαν. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι η Καλλιθέα έχει το υλικό και τις προϋποθέσεις για να επιτύχει τους στόχους της».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected