Super League 1

Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης (1-1) Για 90′ ο Μουλόπουλος

1070968Με γκολ στο 89′ ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λιβαδειά (1-1). Το γκολ ο Αμπρόουζ για τους φιλοξενούμενους, ο Κώτσιος για τους γηπεδούχους ο οποίος είχε και δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός μπήκε ορεξάτος στην αναμέτρηση και είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 7ο λεπτό, όταν ο Κώτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο του Τζόρβα.

Στο 14′ ο Μάρτινς με προσωπική ενέργεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζόρβα ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα, ενώ ο Απόλλωνας απάντησε στο 18′ με την κεφαλιά του Ντάλμπεργκ να διώχνει ο Κονέ.

Ο Φαρινόλα δοκίμασε ένα σουτ στο 27′ το οποίο ήταν άστοχο, ενώ στο 31′ ο ίδιος παίκτης πλάσαρε από κοντά με Στρατηλάτη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 39′ ο Λεβαδειακός είχε την δεύτερη μεγαλύτερή του ευκαιρία στο ματς με τον Κονέ να κάνει το σουτ και τον Τζόρβα να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Λαμπρόπουλος ήταν αυτός που δοκίμασε μια κεφαλιά με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να μπλοκάρει.

“Χρυσή” αλλαγή ο Αμπρόουζ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός άσκησε ακόμη μεγαλύτερη πίεση για να φτάσει στο γκολ. Στο 47′ ο Μάντζιος έκανε το σουτ με τον Τζόρβα να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Χαραλάμπους στο 60′ για τον Λεβαδειακός με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, κάτι που έκανε τελικά ο Κώτσιος δύο λεπτά αργότερα.

Μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα του Απόλλωνα και ο Κώτσιος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Μετά το γκολ ο Απόλλωνας ξεκίνησε να βγαίνει στην επίθεση προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 77′ ο Λουσέρο έκανε μια κεφαλιά με τον Στρατηλάτη να μπλοκάρει την μπάλα.

Η πίεση του Απόλλωνα στα τελευταία λεπτά απέφερε καρπούς, καθώς στο 89′ μετά από κεφαλιά-πάσα του Φαρινόλα ο Αμπρόουζ με προβολή ισοφάρισε για την “ελαφρά ταξιαρχία” σε 1-1.

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος (71′ Βαρέλα), Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Λυκογιάννης, Ορτέγκα, Μάρτινς (80′ Καπό), Κονέ, Μάντζιος.

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Χατζηζήσης (78′ Σόντερμπεργκ), Άλβαρες, Παντελιάδης, Κανακούδης, Κόρμπος (65′ Αμπρόουζ), Τσοκάνης (84′ Μπάρκογλου), Μίνγκας, Φαρινόλα, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected