Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Πλατανιάς 1-0

panthrakikos_plataniasΜε γκολ του Αντώνη Λαδάκη στο 71ο λεπτό, ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο ΔΑΚ Κομοτηνής, πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του και μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τον πέμπτο Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο.

Η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, ο αργός ρυθμός και το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς είχαν ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα από τα πιο ανιαρά ματς της εφετινής σεζόν.

Ο Πανθρακικός πήρε τα ηνία μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο, επιτιθέμενος κυρίως από τις πτέρυγες, προκειμένου να αποφευχθεί η “πολυκοσμία” του κέντρου” και στο 30′ ο Ιγκόρ ντε Σόουζα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αντώνη Γιωργαλλίδη.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Άκη Μάντζιου ενέτεινε την πίεση προς τα καρέ του Πλατανιά, ο οποίος εν αντιθέσει με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν ακίνδυνος επιθετικά και τελικά το πλήρωσε.

Η υπεροχή του Πανθρακικού στο δεύτερο ημίχρονο επιβεβαιώθηκε στο 71ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Αντώνη Λαδάκη, η μπάλα βρήκε στον Φερνάντες, πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη.

Ο Πλατανιάς παρατάχθηκε με ιδιαίτερα αμυντικούς προσανατολισμούς σε μία πολύ δύσκολη έδρα και τελικά δεν άντεξε. Ο Πανθρακικός, από την πλευρά του, κράτησε το “μηδέν” για δεύτερο συνεχόμενο ματς, κλείδωσε τη σωτηρία και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ.

Πανθρακικός : Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ντιόγκο, Λαδάκης, Τζάνης (85′ Τριανταφύλλου), Εμπό, Μολίνα (55′ Μπαϊκαρά), Ρομέου (84′ Χασομέρης), Σαμπάτ.

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Δημήτρης (46′ Γουνδουλάκης), Καζναφέρης (75′ Τόρες), Μενδρινός, Σιαλμάς, Κάταϊ (46′ Μπέλιτς), Βλαχοδήμος.

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected