Football League - Μεταγραφές

Δόξα Δράμας – “Αγκαλιά” με Μπρους!

bruceΜετά τον Γιώργο Μοσχάκη, η Δόξα Δράμας φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει» και δεύτερη μεταγραφή, στις… καθυστερήσεις της έξτρα περιόδου για ελεύθερους. Οι «Μαυραετοί» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές (σχεδόν συμφωνία, που πολύ δύσκολα θα χαλάσει) με τον Άλμπερτ Μπρους και ακόμα και μέσα στην Παρασκευή δεν αποκλείεται να μπουν οι… βέρες, δηλαδή να «πέσουν» επίσημα υπογραφές και να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Πρόκειται για 20χρονο Γκανέζο αμυντικό χαφ, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και στη Δράμα εκτιμούν ότι χτυπούν… φλέβα χρυσού. Ότι βρίσκουν ένα «μαύρο διαμάντι» από την Αφρική, που μπορεί να αποδειχθεί… λαβράκι, με χαρακτήρα επένδυσης και μεταπωλητική αξία.

Ο Μπρους είναι διεθνής, έχει παίξει στην Πολωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας, στην πρωταθλήτρια της πατρίδας του, Ασάντε Κοτοκό (τελευταία ομάδα του), ενώ είχε απασχολήσει και την αγγλική Σάντερλαντ, αλλά λόγω βίζας δεν προχώρησε το θέμα. Ο Γκανέζος είχε απασχολήσει «ζεστά» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και δυο ελληνικές ομάδες, κάνοντας και προπονήσεις μαζί τους.

Αρχικά τη Βέροια και μετά τη Νάουσα, αλλά για διαδικαστικούς και γραφειοκρατικούς λόγους το θέμα δεν προχώρησε με καμία, πριν καταλήξει στην… αγκαλιά της Δόξας. Οι «Μαυραετοί» αφήνουν ανοιχτό… παράθυρο για μια ή δυο ακόμα προσθήκες (για στόπερ και εξτρέμ) μέχρι τη Δευτέρα, αν προκύψει κάτι αξιόλογο.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected