Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λεωνίδας Υφαντίδης – Χαρακτήρισε οριακό το ματς

yfantidis_1Δηλώσεις στο kampaniasports.gr για το ισόπαλο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, αλλά και για την προσεχή αναμέτρηση με την Δόξα Κρανούλας, έκανε ο Ημαθιώτης τεχνικός του Καμπανιακού, Λεωνίδας Υφαντίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα στο Θεσπρωτικό, προηγηθήκαμε 0-2 και έπρεπε να νικήσουμε, δυστυχώς όμως συμβαίνουν και απρόοπτα. Ήταν μια κακή στιγμή. Πιστεύω ότι ο Καμπανιακός δεν θα κινδυνέψει, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και η αναμέτρηση της Κυριακής είναι οριακή για την πορεία μας. Η Κρανούλα θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά καθώς σε περίπτωση ήττας θα πάει στο -8 από μας και έτσι τα περιθώρια στενεύουν για αυτήν. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα, όμως ενισχυθήκαμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο».

Εκτός μάχης για την ομάδα της Χαλάστρας θα μείνουν οι τιμωρημένοι Γκόλτσης και Γαβανάς και οι τραυματίες Προβατίδης και Γερόπουλος. Αντίθετα, ντεμπούτο με τους κοκκινόμαυρους θα κάνουν οι νεοαποκτηθέντες Παντελής Αντωνιάδης και Γιώργος Μουρουζίδης.

*kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected