Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Για το…θαύμα και το σερί

834d6e6f8981897a7d4de06c0de42640_LΗ Βέροια υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30, Onsports/Novasports 2) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος.

Παρά τα πολλά της προβλήματα, η Βέροια θέλει να παραταχθεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να προσπαθήσει να «κλέψει» κάτι από το ματς με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» την ημέρα που συμπληρώνονται 33 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7, θέλουν να πάρουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων παιδιών αλλά και για να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος.

Αλλαγές από Ντόστανιτς

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να προφυλάξει τρεις ποδοσφαιριστές. Τους Τραπ, Γεωργίαδη και Μπάρμπα. Παράλληλα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αμαραντίδης και ο ανέτοιμος Αποστολόπουλος.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ντόστανιτς: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Σιόντης, Όστοϊτς, Σισοκό, Βεργώνης, Παυλίδης, Κομόλοφ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μάνος, Τζόναθαν, Τζημογιάννης, Ζεζίνιο, Ντόγος, Μπεν, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης.

Νοκ-άουτ Χολέμπας και Μασάντο

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Βέροια. Ο Μίτσελ άφησε τελευταία στιγμή τους Χοσέ Χολέμπας και Μασάντο, καθώς ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ ο Πορτογάλος ένιωσε λίγο «βαρύ» τον προσαγωγό του και αποχώρησε από το πρόγραμμα.

Στην αποστολή για τη Βέροια συμμετέχουν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα και Σέποβιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected