Κατηγορίες
Football League

Βατανιακός – Ζάκυνθος 2-1

5b6dede3ec8ec21fd65688270a732818_LΤη χαρά της νίκης έπειτα από οκτώ αγωνιστικές πανηγύρισε ο Βατανιακός που επιβλήθηκε της Ζακύνθου με 2-1, συνεχίζοντας τη μάχη για παραμονή στη Football League.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Γιαλαμίδη και Ποτουρίδη για τους γηπεδούχους και το τέρμα του Σκαθαρούδη (44′) για τους νησιώτες.

Με τη συμπλήρωση των πέντε πρώτων λεπτών, ο Ποτουρίδης σημάδεψε το δοκάρι, αλλά ο Γιαλαμίδης πήρε το ριμπάουντ κι άνοιξε το σκορ. Ο Βατανιακός ξαναχτύπησε στο 43′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ποτουρίδη και όλοι νόμιζαν πως το ματς είχε τελειώσει εκεί. Η Ζάκυνθος όμως δεν τα παράτησε… Στο 41΄είχε δοκάρι με τον Κυριακίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα μείωσε με πλασέ του Σκαθαρούδη.

Στην επανάληψη ο Βατανιακός κλείστηκε στα καρέ του, με τους φιλοξενούμενους να αδυνατούν να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Βατανιακός : Κουδούνας, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Ποτουρίδης, Βουτσιάς, Εμμανουήλ, Εμβούε (78′ Εμβουέ), Μίλιτς (63′ Γιαξής), Τροΐρης, Λαζαρίδης.
Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Τσερκετάνι, Στασινόπουλος (46′ Αποστόλου), Φωτιάς, Μπίρης, Οικονόμου, Τορεσάνι, Σκαθαρούδης (67′ Χατζησάββας), Κυριακίδης, Ότα, Σολφερίνο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected