Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κύμης – Μακροχώρι 2-0 (photo)

Ένα πραγματικά εξαιρετικό ματς απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Κύμης. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη, ο οποίος παρέταξε την ίδια ενδεκάδα για δεύτερο συνεχόμενο ματς, επικράτησε του Μακροχωρίου και εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την ήττα της Λαμίας στο Βελεστίνο, μειώνοντας τη διαφορά στους δύο βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη έπαιξε ελεύθερα, δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να γίνει ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι. Μάλιστα στο πρώτο 20λεπτο είχε τις ευκαιρίες να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά Αντώνης Ηλιάδης και Δημήτρης Καφές δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να νικήσουν τον Πάππο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για τον ΑΟΚ καταγράφηκε στο 23ο λεπτό, όταν ο Βασιλής Καρατζάς “τράνταξε” με εκτέλεση φάουλ το οριζόντιο δοκάρι και δέκα λεπτά αργότερα ο Δήμου άνοιξε το σκορ με πλασέ, ύστερα από σέντρα του Πασκούλεφ. Στο 44΄ο Γεωργουδάκης έχασε δεν πρόλαβε την μπάλα σε σέντρα του Τσομπάνη ενώ ο Σταματέλος είχε εξουδετερωθεί.

Στο δεύτερο μέρος οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν πιο επιθετικά, ρίσκαραν περισσότερο, ωστόσο οι μεγάλες φάσεις έγιναν από πλευράς γηπεδούχων. Στο 50΄ο Φαρούκ σούταρε διαγώνια αλλά η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ, στο 54΄ο ίδιος παίχτης είχε οριζόντιο δοκάρι σε γυριστή κεφαλιά. Στο 85΄ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν ευκαιρία σχεδόν προ κενής εστίας, όταν ο Νίκος Σαρηγιαννίδης σούταρε άουτ.

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Δρόσος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 και έστειλε την Κύμη 2 βαθμούς πριν την κορυφή…

ΑΟ Κύμης : Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Τσιάτσιος (79′ Δρόσος), Δήμου, Γεωργουδάκης (69′ Ανέστης), Φαρούκ Τσομπάνης (57′ Μπλατσιώτης)

Μακροχώρι : Σταματέλος, Συμεωνίδης, Σαρηγιαννίδης, Ηλιάδης Γ. (λ.τ. 54′ Μαυριδόγλου), Σαλέπης, Πιέτρα, Γεωργίου, Ελευθεριάδης, Καφές (43′ λ.τ. Βούλγαρης), Τσακαλίδης, Ηλιάδης Α. (60’  Σπανός)

*φωτ.από Λουκά Παππά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected