Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Ατρόμητος Διαβατού 1-1

DSC00554

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στη σημερινή αναμέτρηση του Κλειδιού, ωστόσο το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν βολεύει τους γηπεδούχους, που ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά η απόσταση από τη 12η θέση αυξήθηκε στους 8 βαθμούς, καθώς Απόλλων Αγίου Γεωργίου και Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου ηττήθηκαν στα σημερινά παιχνίδια.

Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη, παρόλο που είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Καρυπίδη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου έπαιξε απελευθερωμένα και εκτός της ισοφάρισης είχε δύο καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, όταν και ο Εθνικός ρίσκαρε παίζοντας επιθετικά.

Σάκης Κεχαγιάς και Νίκος Σερέτης είχαν καλές στιγμές για τον Εθνικό στο πρώτο μισάωρο, με τον δεύτερο να πετυχαίνει τελικά το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 55′ κέρδισαν έμμεσο φάουλ σε γύρισμα του Μάριου Χαϊκάλη στον Λεφάκη, με τον τελευταίο να πιάνει τη μπάλα με τα χέρια. Στην “κομπίνα” που ακολούθησε, ο Κώστας Παγγούρας σούταρε δυνατά και ισοφάρισε για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, ο Εθνικός ρίσκαρε περισσότερο και ζήτησε το γκολ ωστόσο και πάλι οι Σερέτης και Κεχαγιάς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μουχτάρη, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν. Παρόλα αυτά, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να “κλέψει” το ματς, αν ο Παύλος Ζερδαλής ήταν πιο εύστοχος στο 89′, ωστόσο η “λόμπα” που επιχείρησε στον εκτός θέσης Λεφάκη πέρασε μόλις άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης οι κ.κ. Καρυπίδης, Παπαδάκης και Νατσιούρας.

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Καλυβιώτης Α (80′ Καϊμακαμίδης Α.), Βαρδαλής, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος, Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης Τ., Σερέτης, Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης (59′ Τοπούζης).

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Μαυρίδης, Φαρμάκης, Παγγούρας, Ηλιάδης, Τσακαλίδης, Ασλάνογλου, Αλμαλιώτης (89′ Πελεκίδης), Συμεωνίδης (53′ Ζερδαλής), Καλούδης (61′ Ρόκκο), Ποζιάδης.

*φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected