Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Καθοριστικό ματς στο ΟΑΚΑ

1f9c9ab88b29fa7d851f48201e8d0c84_LΗ ομάδα της Λέσβου και οι Βοιωτοί κοντράρονται στο ΟΑΚΑ (9/2, 17.15, Novasports) με στόχο τη νίκη που θα τους απομακρύνει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι αν κι ακόμα δεν έχουν γυρίσει στη φυσική τους έδρα θέλουν τη νίκη για να φτάσουν τους 29 βαθμούς… Από την άλλη ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να φύγει πέντε βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Χωρίς Φουρλάνο και Φαρία

Τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φουρλάνου και Φαρία θα στερηθεί ο Γιάννης Ματζουράκης ο οποίος όμως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γιώργο Μανούσο και τον Ανέστη Αναστασιάδη. Αναλυτικά η αποστολή: Σιδεράκης, Χογκ, Γιαζιτζόγλου, Βαλιός, Ζος, Κεϊτά, Ζακουανί, Αναστασιάδης, Νιαμπούγιου, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Ποντάνι, Γάλας, Μανούσος, Περόνε, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Κύπρου, Γιορέντε και Καλτσάς.

Εκτός μόνο ο Πετράτσι

Ο Πέδρο Πετράτσι είναι ο μοναδικός απών για τους Βοιωτούς, με την καρέκλα του Νίκου Καραγεωργίου να… τρέμει επικίνδυνα σε περίπτωση που δεν αποσπάσει ο Λεβαδειακός θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά η αποστολή: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Λαμπρόπουλος, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Μάντζιο, Ορτέγα και Καπό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected