Super League 1

Super League – Με στόχο την τρίτη θέση

b41b763a6b8fa57b6fefa7196253b5cd_LΤα δύο… αστέρια συγκρούονται στις 15.00 στο γήπεδο του Περιστερίου με τον Ατρόμητο να θέλει να ξεφύγει κι άλλο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα από τους Αρκάδες.

Οι Περιστεριώτες μετρούν τρεις σερί επιτυχίες και θέλουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ ο οποίος είναι δεύτερος. Στον αντίποδα ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε την περασμένη Τετάρτη (5/9) του Παναθηναϊκού και θέλει να προσεγγίσει τον Ατρόμητο.

Σημαντικές απουσίες για Ατρόμητο

Δίχως τους Δημήτρη Παπαδόπουλο (τράβηγμα), Ματίας Ιγκλέσιας (τιμωρημένος) αλλά με τον Στέφανο Ναπολεόνι στην αποστολή ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Παράσχο να ψάχνει λύσεις για να καλύψει τα κενά.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας των δυτικών προαστίων: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Αρκούδας, Γκαρσία και Γεωργίου.

Μόνο ο Μπαράλες εκτός

Έναν ποδοσφαιριστή δεν υπολογίζει ο Στάικος Βεργέτης για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Ο λόγος για τον βασικό επιθετικό Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος είναι τιμωρημένος και τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Χουάνμα.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων: Μπαντή, Γεωργακόπουλο, Λούι, Τσαμπούρη, Κοντοέ, Παπαχρήστο, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα και Καράσκο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected