Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εμπόδια για Βάσσο

vassosΔε θα φορέσει τελικά τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Νίκος Βάσσος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Πιερικό και Μακροχώρι, είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Θανάση Δημόπουλου, έκανε προπονήσεις και περίμενε την έκδοση του δελτίου του. Ωστόσο, προέκυψε κώλυμα και η μεταγραφή οδηγείται σε ναυάγιο.

Ο λόγος ήταν ότι έπαιζε στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας, σε ξένη ομοσπονδία και έπρεπε να παραληφθεί έγκαιρα η μπλε κάρτα του (δε θεωρείται πλέον ελεύθερος). Τις επόμενες μέρες θα εκδοθούν τα δελτία και στους υπόλοιπους πέντε νεοαποκτηθέντες, τους Αλέκου, Κυριακίδη, Βάσο, Χομσίογλου και Μπατμά, ώστε με δέκα συνολικά προσθήκες (οι Μπονγκ, Κρινίτσας, Ιορδανίδης, Αγγελίδης και Ανδρεάκος έκαναν ντεμπούτο σε αποστολή με την Καβάλα) να «κλείσει» το ρόστερ στους 22 παίκτες.

Στην ομάδα της Πέλλας δεν έκαναν κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής τη Δευτέρα, θεωρώντας ότι για τα λίγα εναπομείναντα παιχνίδια το συγκεκριμένο ρόστερ μπορεί να τους οδηγήσει στη σωτηρία. Πάντως, οι κυανόλευκοι είχαν ψαχτεί την ύστατη ώρα για τον 23χρονο αριστερό χαφ, Δημήτρη Πολίτη (παλιός γνώριμος, ελεύθερος από Αστέρα Μαγούλας), αλλά δεν προχώρησε το ζήτημα. Στα αγωνιστικά, για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου, ο Δημόπουλος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κρινίτσα, αμφίβολος είναι ο Χατζόγλου ενώ επανέρχεται ο Λυσίτσας.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected